ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum i-au fentat suporterii dinamoviști pe oficialii de la Astra! ”Câinii” stau lângă fanii gazdelor

Autori: Andrei Trifan, Cristi Coste, Traian Terzian | 20.12.2018 | 20:30
Cum i-au fentat suporterii dinamoviști pe oficialii de la Astra! ”Câinii” stau lângă fanii gazdelor
Suporterii dinamoviști i-au fentat pe oficialii de la Astra și au intrat pe stadionul din Giurgiu la Tribuna 1 și stau alături de fanii gazdelor

Suporterii dinamoviști i-au fentat pe oficialii de la Astra și au intrat pe stadionul din Giurgiu la Tribuna 1 și stau alături de fanii gazdelor. Înaintea meciului a existat o dispută între conducătorii celor două cluburi, după ce giurgiuvenii au anunțat că prețul tichetelor pentru suporterii ”câinilor” este de 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, sutele de fani dinamoviști din Peluza Cătălin Hâldan au primit bilete de la conducerea clubului și s-a așezat la doi metri de suporterii Astrei, fără ca stewarzii prezenți la stadion să intervină. Cele două galerii erau despărțite doar de un cordon de plastic.

Cum i-au fentat suporterii dinamoviști pe oficialii de la Astra

Imediat după ce Azdren Llullaku a deschis scorul pentru Astra Giurgiu, tensiunea s-a resimțit la Tribuna 1. Venit să se bucure alături de fanii săi, albanezul a fost salutat de o parte a tribunei și înjurat de cealaltă. Fanii ”câinilor” au început apoi să-l înjure pe patronul Astrei, Ioan Niculae, iar suporterii gazdelor nu s-au lăsat mai prejos și au înjurat la rândul lor. În acest moment, stewarzii au intervenit și s-au postat între cele două galerii.

ADVERTISEMENT

O parte din suporterii echipei Dinamo București, aproximativ 200, se află în sectorul rezervat oaspeților de la Tribuna II.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!