Life

Cum i s-a schimbat viața Flaviei Mihășan de când are doi copii. “Nu mai știu să merg pe tocuri sau să vorbesc despre mine”

Flavia Mihășan a dezvăluit că viața i s-a schimbat radical de când e mămică. Dacă cu un singur copil lucrurile au fost mai simple, după apariția celui de-al doilea băiat, vedeta cu greu își mai găsește timp și pentru ea.
27.08.2021 | 22:26
Cum i sa schimbat viata Flaviei Mihasan de cand are doi copii Nu mai stiu sa merg pe tocuri sau sa vorbesc despre mine
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la “Neatza cu Razvan și Dani” e o mămică împlinită.

Vedeta are doi copii și spune că deși aceștia îi ocupă tot timpul nu a fost niciodată atât de fericită.

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni. Aceasta spune că dorește să revină pe scenă, dar numai după ce fiul cel mic va mai crește.

ADVERTISEMENT

Cum i s-a schimbat viața Flaviei Mihășan de când are doi copii. “Nu mai știu să merg pe tocuri sau să vorbesc despre mine”

Fosta asistentă de la “Neatza cu Razvan și Dani” este mai fericită ca niciodată. Vedeta are doi băieți, Carol și Tudor și tot timpul și-l dedică celor mici.

“E o perioadă în care apreciez femeia. Nu ai cum să ai doi copii mici, altele au și mai mulți. Gătesc, îi scot afară, îi schimbă. Ceea ce fac și eu și își zic, seara când mă întind pe canapea… Doamne cât sunt de puternică. 

ADVERTISEMENT

Nu aș fi crezut niciodată. Cu unul e decent, cu doi e imposibil, a spus la emisiunea Teo Show, fosta dansatoare.

Pentru că cei mici îi ocupă tot timpul, dansatoarea își găsește cu greu timp și pentru ea. Acest lucru nu o deranjează însă foarte tare.

ADVERTISEMENT

“Nu mai știu să merg pe tocuri. Nu mai știu să vorbesc despre mine. În rest sunt bine. Nu mai apuc să merg la teatru, mai ales că Marius este foarte ocupat în această perioadă. Mă uit la mine și văd că prin prisma lor eu devin mai bună în fiecare zi.  “, a mai spus fosta asistentă.

Flavia Mihășan a recunoscut că uneori se mai și enervează, dar în final uită de tot când se uită la cei mici.

ADVERTISEMENT

Cum l-a cunoscut Flavia Mihășan pe iubitul ei

Flavia și Marius s-au cunoscut la repetițiile pentru spectacolul, Mamma Mia. Acesta a participat și la Românii au Talent în 2017. Marius Moldovan este actor, dansator profesionist și fotomodel. S-a născut în Bistrița, acolo unde a și început să danseze.

După ce a terminat liceul s-a mutat la București. Aici a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale.

ADVERTISEMENT