Fotbal international

Cum îi ajută rivalii din Cehia pe Mlada Boleslav înaintea meciului cu FCSB! Românii nu au parte de același tratament

04.08.2019 | 15:19
Cum ii ajuta rivalii din Cehia pe Mlada Boleslav inaintea meciului cu FCSB Romanii nu au parte de acelasi tratament

Mlada Boleslav este ajutată de rivalii din campionatul Cehiei înaintea meciului din prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League cu FCSB, duel care are loc joi, 8 august, de la ora 21.30, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu. Vicecampioana României nu are parte de același tratament din partea adversarelor din Casa Pariurilor Liga 1.

Mlada Boleslav, ajutată de rivalii din Cehia înaintea meciului cu FCSB din turul 3 al Europa League

Mlada Boleslav trebuia să joace împotriva celor de la FK Teplice, azi, de la ora 17.30, în etapa a 4-a din prima ligă din Cehia, pe stadionul “Na Stinadlech” din Teplice, dar partida a fost amânată deoarece oaspeții au întâmpinat probleme la întoarcerea din Kazahstan, acolo unde au reușit calificarea în runda a 3-a din preliminariile Europa League în fața celor de la Ordabasy.

Delegația celor de la Mlada Boleslav a reușit să plece din Kazahstan abia vineri seara, după ce a întâmpinat probleme cu avionul. Josef Webr a dezvăluit că a luat legătura cu antrenorul celor de la FK Teplice pentru a cere ca meciul de duminică să nu aibă loc, iar acesta a acceptat fără probleme. “Am vorbit personal cu antrenorul Stanislav Hejkal la telefon și îi mulțumesc că a înțeles situația noastră de urgență și ne-a oferit ajutor la solicitarea noastră de a amâna meciul din campionat“, a declarat Josef Webr, conform teplicky.denik.cz.

Jucătorii de la Mlada Boleslav înaintea meciului cu Ordabasy din turul 2 preliminar al Europa League

FCSB, defavorizată de decizia luată de cehi

“Am înțeles dificultățile întâmpinate de adversari, deoarece următorul meci din Europa League are loc joi și coeficientul este important pentru fotbalul din Cehia”, a declarat Martin Kovarik, purtătorul de cuvânt al celor de la FK Teplice pentru sursa citată mai sus. Partida dintre Teplice și Mlada Boleslav urmează să fie programată când adversarii FCSB-ului din turul 3 preliminar al Europa League nu vor mai avea meciuri din 3 în 3 zile.

Această decizie îi favorizează pe cei de la Mlada Boleslav, care vor avea mai multe zile de odihnă până la partida tur din turul 3 preliminar al Europa League, dar FCSB va avea de suferit. Formația “roș-albastră” o întâlnește pe Astra Giurgiu luni, 5 august, de la ora 21.00, în etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar peste 3 zile va juca pe stadionul “Marin Anastasovici” cu Mlada Boleslav.

Partida tur dintre FCSB și Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al Europa League se joacă joi, 8 august, de la ora 21.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, iar returul are loc pe 15 august, de la ora 20.00, în Cehia. Dubla este transmisă de Pro TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.