Fotbal intern

Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase: “Să le sfârâie picioarele”

02.08.2018 | 12:51
Bucurie stelista cu Romario Benzar,Florinel Coman si Florin Tanase

Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase. Patronul de la FCSB are o nouă strategie în privinţa lui Florinel Coman şi Florin Tănase, jucători de la care are aşteptări mai mari, dar crede că aceştia nu sunt suficient de stimulaţi.

În acest sens, Becali a decis să aducă doi atacanţi pentru a le fi concurenţi celor doi, ca să aibă un stil de viaţă sănătos, prin schimbarea orelor de somn, dar şi evoluţii bune în teren, anunând că ambii fotbalişti pierd nopţile şi nu sunt concentraţi la fotbal: Eu nu aduc atacanţi ca să joace, ei mă costă 6-700.000 de euro, care mie îmi produc bani, milioane! Când aduc atacanţi, Coman şi Tănase le sfârâie picioarele, apoi se culcă la 10, nu se mai culcă la 3. Îmi dau seama după ce văd în teren. De ce nu zic de Man?

Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase

Coman nu o să mai fumeze 10 ţigări, va fuma 3-4. Ştii ce zice? Fac puţină economie şi fumez mai puţin, de frică să nu ţină pasul cu atacantul ăla. Aşa conduc eu şi aşa fac. Mă, oameni buni, eu vreau să încerc altă strategie, să cresc 5-6 copii din ăştia talentaţi. Cum să te baţi cu ei, când au 900 de milioane sau 1 miliard euro încasări. Ca să mă bat cu ei, încerc acum să cresc câţiva copii, altfel ce să fac? El, Messi, câştigă într-o zi cât sunt salariile pe un an la un jucător”, a spus Becali.

Becali aduce concurenţi pentru Coman şi Tănase

Gigi,  motivaţie pentru Coman şi Tănase: “Un atacant străin şi un fundaş central tot străin aduc. Aduc doi ca Tănase şi Coman să se culce la 10, nu la 3. Eu, ca să-i pun la punct pe Coman şi Tănase, asta e metoda mea. Îi educ pe ei, ca să fie cuminţi. Tănase va juca, dar trebuie să ştie că are un atacant în spate. Eu iau mai mult pentru concurenţă. Şi Coman şi Tănase sunt atacanţi şi pot juca! Hagi nu e deţinătorul adevărului absolut, dar dacă spune ceva, eu am ochii şi urechile ca pâlnia. Când spune Hagi, lărgesc urechile. Pe Nemec l-aş vrea şi mâine, e favoritul meu”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase. Harlem Gnohere şi Romario Benzar îl felicită pe Florinel Coman după golul marcat în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti
Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase. Harlem Gnohere şi Romario Benzar îl felicită pe Florinel Coman după golul dib derby

Gigi Becali negociază cu mai mulţi atacanţi pentru a-i aduce la FCSB. Raul Rusescu şi Cristian Lopez sunt doi dintre aceştia. Şi l-ar mai dori şi pe Adam Nemec, fotbalist care este şi acum liber de contract după ce s-a despărţit în această vară de FC Dinamo Bucureşti. Atacantul slovac are mai multe oferte şi nu s-a decis, nici până acum, unde va alege să joace.

Citeşte şi:

  • Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme Stoica: “Puteam să-l iau, e jucător de naţională”
  • Becali se ia de Mirel Rădoi: “Să termine cu atacurile la naşul lui”
  • Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga! Ce transfer au negociat în secret