ADVERTISEMENT
Life

Cum îl alintă Andra pe Cătălin Măruță. Fanii au fost surprinși de apelativul vedetei

Autor: Andreea Stanaringa | 11.02.2021 | 21:50
Cum îl alintă Andra pe Cătălin Măruță. Fanii au fost surprinși de apelativul vedetei
Cum îl alintă Andra pe Cătălin Măruță. Fanii au fost surprinși de apelativul vedetei. Sursa foto: Instagram

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă nimeni nu ltie cum îl alintă frumoasa artistă pe partenerul ei de viață. Cu siguranță, nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea apelative. 

ADVERTISEMENT

Cei doi se află în izolare la domiciliu alături de copii, după ce s-au infectat cu coronavirus. Cătălin Măruță moderează emisiunea de acasă, iar soția lui și-a făcut apariția în cadru, spre bucuria telespectatorilor.

Fanii au rămas surprinși atunci când au auzit cum îl alintă Andra pe prezentatorul de la Pro TV, într-un fel la care nimeni nu s-ar fi gândit până acum.

ADVERTISEMENT

Cum îl alintă Andra pe Cătălin Măruță. Fanii au fost surprinși de apelativul vedetei

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au doi copii minunați, David (9 ani) și Eva Maria (5 ani), care au intrat deja în lumea online, fiind foarte talentați încă de la o vârstă fragedă.

După ce au fost testați pozitiv cu COVID-19, Andra și Cătălin Măruță au rămas acasă, alături de copii, însă acest lucru nu a fost o piedică pentru prezentatorul de la Pro TV, care și-a moderat emisiunea din propria sufragerie.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Andra a apărut în cadru fredonând o melodie, spre bucuria fanilor, care au fost fericiți să vadă că solista se simte bine, după ce a acuzat stări de febră și dureri musculare. Totodată, ăublicul a aflat care este alintul frumoasei cântărețe pentru spțul ei. „Olteanul meu frumos”, i-a spus artista lui Măruță.

În ce stare se află Andra și Cătălin Măruță

După ce au fost infectați cu SARS – CoV – 2, Andra și Cătălin Măruță au rămas acasă, unde au desfășurat activități alături de cei mici. Prezentatorul TV a declarat că se simte bine și a avut simptome ușoare, însăAndra a trecut prin clipe mai grele. Artista nu a mai putut cânta din cauza virusului, însă acum se simte mai bine și este nerăbdătoare să treacă aceste zile.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos.

Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal.

ADVERTISEMENT

Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, a declarat Andra pe Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!