Life

Cum îl alintă Andreea Ibacka pe soțul ei, Cabral. Are mare legătură cu prenumele prezentatorului

Andreea Ibacka a dat din casă și a oferit detalii despre mariajul cu Cabral. Actrița din serialul Adela a spus cum este alintat partenerul de viață în sânul familiei.
07.07.2022 | 12:22
Cum il alinta Andreea Ibacka pe sotul ei Cabral Are mare legatura cu prenumele prezentatorului
Andreea Ibacka, detalii din relația cu soțul ei. Cum este alintat Cabral de actriță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a precizat cum îl alintă pe soțul ei, fostul moderator al emisiunii Poveștiri adevărate. Acesta are mare legătură cu prenumele pe care-l poartă prezentatorul în buletin și pe care îl știu foarte puțini oameni.

Andreea Ibacka, detalii din relația cu soțul ei. Cum este alintat Cabral de actriță

Andreea Ibacka își alintă soțul în funcție de starea pe care o are și de felul în care decurge relația dintre ei pe parcursul unei zile. Actrița nu s-a sfiit să recunoască, în direct, că îl strigă pe soțul ei, Cabral, ”domnu Nicu”.

ADVERTISEMENT

„Soțului meu îi zic domnu Nicu, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi îi zic Iubirică, când nu suntem ok îi spun Cabral”, a mărturisit actrița în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

În ceea ce privește felul în care prezentatorul show-ului Ce spun românii o alintă pe vedetă, aceasta a mărturisit că este vorba de câteva diminutive simpatice. Mai exact, este vorba de Dei, care vine de la Ardei.

ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka dorm în camere separate. Care e motivul

Andreea Ibacka a dezvăluit că nu mai doarme în același pat cu partenerul de viață de circa 4 ani, de când a venit pe lume fiica sa, Namiko. De câteva luni bune cei doi sunt și părinții unui băiat ce poartă numele Tiago.

În altă ordine de idei, frumoasa blondină a spus și cine este partenerul dominant din relația de dragoste care durează de peste 14 ani.

ADVERTISEMENT

„Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară.

Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă iala”, a completat blondina.

ADVERTISEMENT