Fotbal intern

FCSB – Viitorul. Cum îl atacă Mihai Teja pe Gică Hagi: doi titulari surpriză!

11.03.2019 | 09:19
FCSB  Viitorul Cum il ataca Mihai Teja pe Gica Hagi doi titulari surpriza

FCSB – Viitorul este ultimul meci al primei etape din play-off. Partida de pe Arena Națională, de luni seara, propune o confruntare între o formație care are ca obiectiv clar titlul și una care a prins turneul de 6 abia în ultima rundă a sezonului regulat. Mihai Teja are câteva absențe importante în echipă, dar pregătește o formulă ofensivă împotriva Viitorului lui Gică Hagi. FANATIK a aflat amănunte despre cum vor arăta roș-albaștrii luni seara.

FCSB – Viitorul. Contra lui Gică Hagi, Mihai Teja pregătește o formulă ofensivă cu Moruțan și Florinel Coman

Lucrurile par oarecum simple pentru Mihai Teja la alcătuirea defensivei, acolo unde revine Mihai Bălașa și va debuta Iulian Cristea, adus de la Gaz Metan Mediaș în ultima zi de transferuri. Deși a avut mici probleme zilele trecute, Romario Benzar va începe titular, iar în banda stângă ar putea intra Alexandru Stan doar dacă Junior Morais, lovit la ultimul antrenament, nu va fi recuperat. Dar sunt șanse ca Morais să fie ok.

Teja pregătește o formulă ofensivă surprinzătoare în condițiile în care, din informațiile FANATIK, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan au fost pregătiți ca titulari. Absența lui Mihai Pintilii, care se pregătește să meargă la tratament la Marijana Kovacevic la Belgrad, creează un cuplu de mijlocași defensivi Nedelcu – Lucian Filip. În fața lor, FCSB va avea patru jucători tehnici și de mare valoare, doi dintre ei fiind Moruțan și Coman, chiar dacă Florinel a devenit un „client” al patronului în ultima vreme.

Cum îl atacă Mihai Teja pe Gică Hagi. Moruțan și Florinel Coman, titulari!
Deși nu au fost titulari în partida precedentă, 2-2 la Voluntari, Olimpiu Moruțan și Florinel Coman încep play-off-ul din primul minut

Doi atacanți cum vrea Gigi? Sau doar Hora vârf de careu?

După semieșecul de la Voluntari, 2-2, Gigi Becali a cerut o formulă de echipă în care să se regăsească doi atacanți: și Ioan Hora, autor a 4 goluri în 4 meciuri de la venirea la FCSB, și Harlem Gnohere, golgeterul la zi al echipei. În funcție de decizia care se va lua, vom putea avea sau nu o surpriză. Anume, lăsarea pe bancă a lui Florin Tănase.

În cazul în care Teja va juca și cu Hora, și cu Gnohere, este foarte posibil ca Tănase să rămână rezervă și să avem o formulă ofensivă de genul Moruțan, Hora, Florinel Coman – Gnohere.

  • Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Cristea, Morais – Nedelcu, Filip – Moruțan, Hora, Coman – Gnohere.

Dacă, totuși, se va menține în primul 11 un singur vârf de careu, acela fiind cel mai probabil Ioan Hora, formula cu care Mihai Teja îl va ataca pe Gică Hagi va fi tânără și extrem de tehnică. Astfel, linia de trei din spatele lui Hora va fi formată din Moruțan, Florin Tănase și Florinel Coman.

  • Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Cristea, Morais – Nedelcu, Filip – Moruțan, Tănase, Coman – Hora.