Life

Cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin. Câștigătorul Survivor România și-a dezvăluit numele real

Cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin? Câștigătorul Survivor România 2021 și-a dezvăluit numele real, deși mulți credeau că îl știu.
31.07.2021 | 16:53
Cum il cheama de fapt pe Zanni in buletin Castigatorul Survivor Romania sia dezvaluit numele real
Cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin. Câștigătorul Survivor România și-a dezvăluit numele real. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin? Câștigătorul Survivor România și-a dezvăluit numele real, așa cum apare în acte. Se pare că artistul a făcut mici „schimbări” pentru ca numele lui să sune mai bine.

Numele cu care fostul Faimos a participat la reality show-ul de la Kanal D nu este cel real. Zannidache Hubert Edmond, așa cum s-a prezentat, nu este cel primit la naștere.

ADVERTISEMENT

Cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin. Câștigătorul Survivor România și-a dezvăluit numele real

Mulți s-au întrebat cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin. Câștigătorul show-ului fenomen de la Kanal D a făcut o dezvăluire prin care i-a șocat pe fani.

Se pare că artistul a făcut câteva modificări la numele său complet. Deși s-a prezentat ca Zannidache Hubert Edmond, numele din cartea de identitate este altul.

ADVERTISEMENT

Astfel, numele real al fostului concurent Survivor România 2021 este Zanidache Robert Edmond. Zanni a spus că a preferat să-i mai adauge un „n” numelui de familie și să schimbe „Robert” în „Hubert”, varianta nemțească a prenumelui.

„Nu am vrut să-mi spun niciodată numele real pentru că-mi era frică să nu mi se dea unfriend pe Facebook. Zanidache Robert Edmond! Dacă stai să te gândești, fiecare nume poate să aibă o prescurtare: Zani, Robi, Edy.

ADVERTISEMENT

Și Hubert înseamnă Robert în ‘nemțește’ și l-am dat așa, mai pe… Să nu-mi zică lumea Robi. În buletin, numele de familie este cu un ‘n’, Zanidache, dar am pus eu cu doi ‘n’.

Lumea îmi zicea Zani și mi-a plăcut mie cu doi de ‘n’, că era prea sărăcăcios așa, vizual. Parcă are mai multă putere numele”, a dezvăluit Zanni în cadrul unei discuții cu Antonia și Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Alex Velea i-a mărturisit lui Zanni că nici el nu știa, la început, care este numele lui adevărat. Iubitul Antoniei a glumit și a spus că l-a luat pe artist la Golden Boy Society pentru că avea un nume interesant.

„Mai știi că așa ne-a zis prima oară că-l cheamă, Hubert? Am crezut că-l cheamă Hubert, de asta l-am luat la label, că avea un nume interesant. Așa s-a prezentat în 2019”, a spus Velea.

Fostul concurent de la Kanal D nu le-a spus nici măcar prietenilor care este numele său real. După ce un fost coechipier de la Survivor România i-a scris pe foaie numele cu un singur „n”, Zanni l-a corectat.

ADVERTISEMENT