News

Cum îl cheamă pe băiatul prințului Harry și al lui Meghan Markle. Imagini în premieră cu copilul FOTO

08.05.2019 | 19:24
Cum il cheama pe baiatul printului Harry si al lui Meghan Markle Imagini in premiera cu copilul FOTO

A fost dezvăluit numele bebelușului regal! Pe micuțul Prințului Harry îl va chema Archie Harrison Mountbatten Windsor. Cu toate că altele erau speculațiile, se pare că proaspeții părinți au decis ceva cu totul și cu totul diferit.

Cum se va numi bebelușul regal?

Fiul lui Meghan Markle și Harry va purta numele de Archie Harrison. Micuțul, proaspăt venit pe lume, este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron și va avea dreptul să aibă o dublă cetățenie. Britanică, din partea tatălui și americană, din partea mamei. Acesta, din păcate, nu va moșteni titlul de prinț. Situația poate lua o altă întorsătură dacă Regina Elisabeta va dori să modifice o lege care datează de mai bine de 100 de ani. Garda Regală de la Palatul Windsor a privit un întreg spectacol la întâmpinarea micuțului de către cetățenii Marii Britanici. Băiețelul Prințului Harry cu Meghan Markle este al optulea nepot al Reginei Elisabeta.

Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru felicitările pe care le-au primit din întreaga lume în timp ce se pregătesc să-şi întâmpine bebeluşul. Alteţele lor regale au luat decizia de a păstra private detaliile privind pregătirile pentru naşterea bebeluşului lor” , se arată în comunicatul Palatului Buckingham, dat publicității luni.

Care este numele bebelușului regal?
Bebelușul Prințului Harry cu Meghan Markle
Sursa Foto: Hepta

Ducesa Meghan si copilul sunt sanatosi si se simt bine

Ducessa de Sussex a născut un băiețel, a arătat primul anunț venit de la Palatul Buckingham. Micuțul Archie a cântărit 3,26 kg la naștere. Un mesaj de pe o rețea de socializare a celor doi a susținut că atât mama cât și bebelușul se simt foarte bine.

“Ducesa Meghan si copilul sunt sanatosi si se simt bine”, se arata in mesaj. Este important pentru ea, nu a ascuns niciodată faptul că este mândră de rădăcinile ei americane., a declara o sursă din cadrul familiei regale.