Life

Cum îl cheamă pe Speak în realitate. Are un nume de sfânt de care este mândru

10.03.2021 | 12:30
Cum il cheama pe Speak in realitate Are un nume de sfant de care este mandru
ADVERTISEMENT

Speak este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști români, puțini fani știi care este numele său în realitate. Fostul concurent de la „Asia Express” are un nume de sfânt de care este foarte mândru. 

Co-prezentatorul de la „Chefi la cuțite” se numește Ștefan Sprianu și s-a născut pe 24 octombrie 1986 la Bacău. Artistul are același nume ca și partenera sa de viață, frumoasa Ștefania, cu care s-a logodit în timpul filmărilor de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și bruneta trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 ani și nu duc lipsă de nimic, deși nu același lucru se poate spune despre copilăria lui Speak și începuturile sale în showbiz-ul românesc când primea bani puțini pe concerte.

Speak, nume în buletin. Cum îl cheamă pe artist în realitate

„Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult”, a spus Speak despre neajunsurile prin care a trecut înainte de a ajunge cunoscut.

Un alt lucru pe care îl știu puțini fani este că vedeta de la Antena 1 are un frate mai mare, Mircea Sprianu, de care este foarte atașat în ciuda faptului că nu mai locuiește în România.

ADVERTISEMENT

Artistul încearcă să-și viziteze ruda în Statele Unite ale Americii ori de câte ori poate, mai ales că visează să ajungă și în muzica internațională.

Mircea Sprianu este cu patru ani mai mare decât vedeta și nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. De asemenea, acesta preferă adesea să nu se prezinte drept fratele lui Speak.

ADVERTISEMENT

Cei doi frați seamănă perfect ca două picături de apă. Fostul concurent de la „Asia Express” și fratele său au o relație extrem de apropiată, în ciuda distanței care îi desparte.

ADVERTISEMENT
Tags: