News

Cum îl ironizează sindicatul poliţiştilor pe „Spartacus Idolu Fetelor”, liderul răfuielii din Rahova: „Gest impresionant făcut de Mike Tyson”

20.04.2020 | 17:49
Cum il ironizeaza sindicatul politistilor pe Spartacus Idolu Fetelor liderul rafuielii din Rahova Gest impresionant facut de Mike Tyson
Spartacus, ironizat de polițiști
ADVERTISEMENT

Polițiștii români îl ironizează pe „revoluționarul” din Rahova, cel care se alintă Spartacus Idolu Fetelor, după ce bărbatul a provocat polițiștii, dar a ieșit extrem de șifonat.

Pagina de Facebook „Sindicatul Europol” a postat o poză în care îl ironizează pe interlop, imagine care a devenit virală, semn că românii au gustat gluma.

ADVERTISEMENT

Polițiștii râd de Spartacus Idolu Fetelor

Spartacus Idolu Fetelor a ajuns vedetă în România, fără voia sa. Inițial, bărbatul s-a filmat LIVE pe Facebook cum petrecea pe o stradă din Rahova, și îi amenința pe pe polițiști și jandarmi că îi așteaptă, în cazul în care aceștia ar decide să oprească petrecerea ținută în plină epidemie.

În consecință, mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică, 19 aprilie, pentru aplanarea conflictului.

ADVERTISEMENT

Cu toate că forțele de ordine au fost atacate violent, infractorii au fost liniștiți rapid și duși la secție, unde au avut vreme să se calmeze.

Mai mult, într-o fotografie cu Spartacus publicată la finalul „revoluției”, acesta își cere scuze pentru conflictul iscat, într-un mod care sfidează gramatica limbii române. „Ami pare rau la domni politisti”, a scris Spartacus pe Facebook, vizibil „șifonat” de confruntarea cu mascații.

ADVERTISEMENT
Spartacus și-a cerut scuze polițiștilor
Spartacus și-a cerut scuze polițiștilor

În final, sindicaliștii de la Europol au ținut morțiș să-l ironizeze pe Spartacus cu o imagine de tip „meme”, în care interlopul apare alături de idolul său, Mike Tyson.

„Gest impresionant făcut de Tyson după ce a auzit de scandalul din Rahova. Și-a făcut tricou cu Spartacus-Iubitorul de femei pentru a arăta că este alături de el”, au scris cei de la Europol.

ADVERTISEMENT
Spartacus, ironizat de polițiști
Spartacus, ironizat de polițiști. Foto: Facebook

Imagini violente cu „răzmerițe” în diferite cartiere rău-famate din România au devenit o obișnuiță în luna aprilie în România, în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: