Life

Cum îl porecleau femeile pe Irinel Columbeanu în tinerețe. Secretul a ieșit la iveală

Află cum îl porecleau femeile pe Irinel Columbeanu în tinerețe. Secretul fostului milionar a ieșit la iveală.
13.08.2021 | 18:36
Cum il porecleau femeile pe Irinel Columbeanu in tinerete Secretul a iesit la iveala
ADVERTISEMENT

Iată cum îl porecleau femeile pe Irinel Columbeanu în tinerețe. Omul de afaceri avea părul lung și fuma atunci când era la liceu, motiv pentru care avea nota 9 la purtare.

Fostul milionar în euro a început să facă afaceri încă de când avea 14 ani. Acesta cumpăra obiecte artizanale și apoi le vindea, iar așa a reușit să-și cumpere prima mașină la 19 ani, un trabant.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost împreună cu multe femei, motiv pentru care acestea i-au pus o poreclă neobișnuită.

Cum îl porecleau femeile pe Irinel Columbeanu în tinerețe

Află cum îl porecleau femeile pe Irinel Columbeanu în tinerețe. Fostul milionar a început să facă bani de unul singur de la 14 ani, atunci când achiziționa obiecte artizanale și le vindea la un preț mai mare.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și-a cumpărat prima mașină la 19 ani, în primul an de facultate, atunci când avea doar 19 ani.

Omul de afaceri avea și o poreclă în tinerețe, pe care chiar femeile i-au găsit-o. Irinel Columbeanu frecventa un club unde erau multe femei, așa că acestea l-au poreclit, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

„Lui Irinel i se spunea ‘Ileana’, de la maşina de cusut. E o vorbă: ‘Bat şi … ‘calc’ …ca maşina de cusut’. Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, relata regretatul Paul „PCR” Cornățeanu potrivit cancan.ro. 

Fostul Monicăi Gabor se bucura de acel stil de viață, însă nu era foarte generos cu fetele. Afaceristul nu-și mai achita notele de plată sau alte servicii de care beneficia.

ADVERTISEMENT

„Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri.

Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul Cornățeanu, conform sursei citate anterior.

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical în ultimii ani. Afaceristul și-a pierdut aproape toată averea după ce firmele lui au intrat în faliment.

Acesta a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani și să se mute într-un apartament cu chirie. Deși nu mai are averea de altădată, fostul milionar s-a declarat mulțumit de stilul său de viață și de faptul că nu mai are problemele din trecut.

ADVERTISEMENT