Sport

Cum încearcă FC Brașov să îl convingă pe Gabi Tamaș, după primul antrenament cu Alexa: „Se discută și despre o funcție în club”. Exclusiv

Gabi Tamaș (38 de ani), fostul fundaș central al Petrolului Ploiești, nu poate semna cu nicio echipă până pe data de 1 ianuarie 2023.
20.10.2022 | 15:12
Cum incearca FC Brasov sa il convinga pe Gabi Tamas dupa primul antrenament cu Alexa Se discuta si despre o functie in club Exclusiv
Gabi Tamaș este evaluat la 300.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a fost scos din lotul Petrolului Ploiești în urma unui scandal, iar fundașul central de 38 de ani se antrenează cu FC Brașov.

Gabi Tamaș, primul antrenament sub comanda lui Dan Alexa la FC Brașov: „Mai bine dai o masă la băieți!”

Gabi Tamaș s-a antrenat pentru prima oară cu FC Brașov anunță ProSport, iar fundașul central care va împlini 39 de ani pe 9 noiembrie l-a tachinat pe antrenorul Dan Alexa încă de la prima ședință de pregătire.

ADVERTISEMENT

„Mai bine le dai o masă la băieți!”, i-a transmis veteranul fostului său coechipier, Dan Alexa, care are de onorat un pariu din perioada în care cei doi au lucrat la Astra.

Tamaș nu a fost încă declarat liber de contract de către FRF, însă a primit permisiunea celor de la Petrolul să se antreneze cu orice echipă își dorește. Stoperul ar putea semna de la 1 ianuarie cu FC Brașov, echipa orașului său natal.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș ar putea juca din iarnă la FC Brașov: „Își dorește să vină acasă. Ne dorim să semneze”

FANATIK l-a contactat pe Marin Mitran, președintele celor de la FC Brașov, care a purtat primele discuții cu Gabi jucătorul: „Am avut ceva discuții cu Gabi și e interesat să vină spre casă. Deocamdată doar se antrenează și e motivație pentru ceilalți jucători. E un lider și un fotbalist mare”.

Relația de prietenie cu Dan Alexa ar fi un alt argument solid care l-ar putea convinge pe Tamaș să revină la Brașov: „Normal că ne dorim să semneze, fiind brașovean și apropiat de Dan Alexa. Au jucat și împreună. E foarte interesat. Am vorbit și ieri cu el”.

ADVERTISEMENT

Oficialul lui FC Brașov nu se teme că Tamaș ar putea dinamita vestiarul, ci din contră: „Nu știu exact ce s-a întâmplat la Petrolul. Nu ne e teamă dacă ești drept! El e jucător profesionist și dacă îl lași își face treaba. Sper să se țină de treabă. Gabi e un băiat foarte OK. Dacă îl respecți, vei fi respectat”.

FC Brașov, propunere pentru Gabi Tamaș după ce își va încheia cariera de fotbalist: „El a mai avut experiența asta la Voluntari”

Marin Mitran a dezvăluit că Tamaș ar putea ocupa o funcție în club după ce își va agăța ghetele în cui: „Gabi își dorește să vină acasă și se discută și despre o funcție în club pe viitor”.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a mai ocupat la FC Voluntari funcția de președinte pentru o scurtă perioadă: „El a mai avut experiența asta la Voluntari și poate că e pe drumul care trebuie”, a declarat președintele lui FC Brașov pentru site-ul nostru.

FC Brașov are ca obiectiv în acest sezon clasarea pe un loc de play-off. Echipa lui Dan Alexa se află momentan pe locul 11, la patru puncte de locul șase ocupat de către FK Miercurea Ciuc.

  • 39 de ani va împlini Gabi Tamaș pe 9 noiembrie
ADVERTISEMENT