Fotbal intern

Cum încearcă Ioana Timofeciuc să-l readucă în formă pe Florinel Coman. Video

21.02.2021 | 16:21
Cum incearca Ioana Timofeciuc sal readuca in forma pe Florinel Coman Video
Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, traversează o perioadă mai puțin fastă, în ciuda faptului că formația sa este lider în Liga 1, iar superba sa iubită Ioana Timofeciuc face tot ce îi stă în putință pentru a-l readuce la forma din trecut
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, traversează o perioadă mai puțin fastă, în ciuda faptului că formația sa este lider în Liga 1, iar superba sa iubită Ioana Timofeciuc face tot ce îi stă în putință pentru a-l readuce la forma din trecut.

”Perla” lui Gigi Becali  s-a accidentat în meciul cu Backa Topola și a stat pe tușă trei luni de zile, deși inițial se credea că lovitura primită nu este chiar atât de gravă.

ADVERTISEMENT

Coman a revenit pe gazon la meciul cu UTA Arad de la începutul lunii decembrie și a reușit să înscrie, iar toată lumea credea că jucătorul este pregătit să continue panta ascendentă.

Florinel Coman, băgat în formă maximă de Ioana Timofeciuc

Din nefericire, Florinel Coman nu a mai avut prestațiile excelente dinaintea accidentării, iar după reușita din partida cu UTA nu și-a mai trecut numele pe lista marcatorilor, în ciuda faptului că a avut ocazii importante la aproape toate întâlnirile jucate.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali, managerul general Mihai Stoica, antrenorul Toni Petrea sau coechipierii l-au apărat tot timpul pe Florinel Coman și i-au găsit scuze, iar ultima care încearcă să-l ajute pe fotbalist să reintre în formă este iubita sa Ioana Timofeciuc.

Aceasta a adoptat o metodă inedită și a postat pe rețelele de socializare un scurt videoclip în momentul în care se află în mașină alături de vedeta celor de la FCSB, iar pe fundal se aude piesa ”De ce să mint”, cântată de rapperul oltean El Nino.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă soluția aleasă de fumoasa brunetă va da randament, mai ales că pe filmare se vede cum Florinel Coman nu pare foarte interesat de melodia din fundal și pare să butoneze telefonul mobil, dar vom vedea la întâlnirea din deplasare cu FC Botoșani, din etapa a 25-a din Liga 1.

Înaintea meciului împotriva Chindiei, MM Stoica a încercat să explice perioadă mai slabă a lui Coman: ”A avut o accidentare foarte complicată și foarte rar întâlnită în fotbal. Unii medici spuneau că trebuie să se opereze, alții că nu. La gleznă a avut o problemă. A fost o contuzie puternică dar care efectiv i-a deteriorat glezna.

ADVERTISEMENT

Ceva asemănător a avut Chipciu când a fost faultat de către Laurențiu Rus. El nici pregătirea din zona galbenă (n.r. – cantonamentul controversat din Turcia) nu a făcut-o alături de colegi. El, forma sportivă nu și-a recăpătat-o 100%. A avut o răbufnire de orgoliu în ultimele 20 de minute la meciul cu Sibiul. Dar motivele sunt obiective la el”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 8,00 este cota pentru „fără gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT