Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum închide Gigi Becali războiul FCSB – CSA Steaua. „S-au aruncat ca puiu-n lână! Singura lor șansă este să se înțeleagă cu mine. Vreau să-i scap de pușcărie!” Video exclusiv

Gigi Becali consideră că singura cale de scăpare a conducerii CSA Steaua e să îngroape securea războiului. De ce nu vor reuși să promoveze „militarii”
23.05.2023 | 17:08
Cum inchide Gigi Becali razboiul FCSB  CSA Steaua Sau aruncat ca puiun lana Singura lor sansa este sa se inteleaga cu mine Vreau sai scap de puscarie Video exclusiv
Cum închide Gigi Becali războiul FCSB - CSA Steaua. „S-au aruncat ca puiu-n lână! Singura lor șansă este să se înțeleagă cu mine. Vreau să-i scap de pușcărie!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și le-a transmis celor de la CSA Steaua că e dispus să le întindă o mână de ajutor, altfel echipa nu va putea niciodată să promoveze.

Gigi Becali anunță că situația de la CSA Steaua este mult mai complicată: „Au o chestiune care-i încurcă rău de tot”

Gigi Becali consideră că CSA Steaua nu poate găsi nicio formă legală pentru a promova: „Ce treabă am eu cu CSA-ul? CSA-ul va fi desființat! Nu mai au motiv ca să dea salarii, să facă alte contracte cu jucătorii. Ei nu se pot asocia cu nimeni pentru că sunt proprietate publică. Ei nu pot face parteneriat public-privat, pentru că sunt o societate publică. 

ADVERTISEMENT

Ca atare, ei pot doar să o ia de la zero, ce a făcut Babiuc și miniștrii de atunci. Să o ia, să o predea, dar nu la un privat. Dacă o dau la un privat, trebuie să ia hotărâre de guvern de vânzare și să se facă licitație, nu așa! 

Și atunci ei trebuie să facă o asociație sportivă non-profit cu toate gloriile care zic ei. Aia se numește asociație privată și ca să preia numele, trebuie ca această asociație creată care a preluat totul… Bine, e și o discuție aici: dacă a preluat să vedem de ce preia?! Cum preia? Că nu mai poate să preia gratuit. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Tu ai făcut evaluare 36 de milioane de euro și o dai gratis la o asociație non-profit?! S-a întors totul împotriva lor!”

Au o chestiune care-i încurcă rău de tot. Au făcut evaluarea la marca Steaua 36 de milioane de euro, 3,6 milioane pe an. Ei numai pot crea asociația aia, pentru că ea să joace cu Steaua trebuie să dea 3,6 milioane pe an la CSA, care e proprietate publică a statului!

Evaluarea aia de 3,6 au făcut o ei! Curtea de Conturi o să vină și o să zică: Tu ai făcut evaluare 36 de milioane de euro și o dai gratis la o asociație non-profit?! Nu poți, că aia e proprietatea CSA-ului. Ca să o transmită, trebuie să ceară hotărâre de guvern și la licitație vine oricine! 

ADVERTISEMENT

Dacă vine oricine, poate să o ia și cu 100.000 de euro. Ei o să o dea la licitație ca să o transmită la asociație. Asociația aia ori dă 3,6 milioane de euro, ori vine la licitație! E vorba de 3,6 milioane pe an să o licențieze, adică să o închirieze, nu să vândă marca Steaua! Păi cum altfel?! Nu permite legea. Marca e acum la echipa de fotbal a lor, care este amator. Deci nu proprietate! Nici nu o dau! Adică în fiecare an privatul trebuie să dea 3,6 milioane de euro.

„Așa promovează ei, dacă fac o asociație, dar nu pot să ia marca Steaua. Nu au cum!”

De-aia sunt încurcați și nu pot să facă nimic. S-a întors totul împotriva lor! Altfel făceau asociație non-profit și preluau marca Steaua în mod gratuit și promovau cu marca Steaua! Așa promovează ei, dacă fac o asociație, dar nu pot să ia marca Steaua. Nu au cum! Trebuie să îi pună altă denumire, nu marca Steaua. Aia e proprietate publică a statului și CSA-ului. 

ADVERTISEMENT

Glumind puțin, s-au încurcat ca puiul în lână! N-au ieșire! Singura lor ieșire, ca să scape de dosare penale, pentru că acum Curtea de Conturi o să-i ia la întrebări: N-aveți voie să promovați, dar dați bani la fotbal?! În ce calitate? Abuz în serviciu, cheltuirea banului public! 

Singura lor soluție, dar să vedem și asta, e să se înțeleagă cu mine într-un fel, să închidă ochii și Curtea de Conturi: Bine, mă, asta e, s-au asociat cu Becali, au revenit lucrurile la normal. Și procurorii să zică, sunt mulți care sunt steliști. 

VIDEO MAI JOS:

O dată când m-am dus eu la DNA acum vreo 10 ani, unul îmi făcea dosarul penal și cu alți zece procurori m-am dus să fac poză! Și le-am zis: Dacă eu fac o treabă de corupție, cum faceți poză cu mine?! Păi pe noi nu ne interesează, noi suntem steliști! Dacă dă dosarul la noi spunem nu, că suntem cu Becali! Dar sunt și împotriva mea unii.

Patronul FCSB, dispus să se împace cu CSA Steaua: „Să-i salvez de la pușcărie!”

Și cu mine dacă fac înțelegere, tot nu scapă de banii pe care i-au cheltuit până acum. Cum ați cheltuit până acum atâția bani?! Dacă se împacă cu mine e singura soluție, să zică toate instituțiile: Hai, mă, gata! S-a făcut pace, să o lăsăm așa, să nu mai facem circ și cu asta basta! Au greșit, cutare, la revedere! 

Dar altfel, poate să zică Curtea de Conturi: cum te asociezi cu Becali?! Abuz în serviciu! De ce ai cheltuit banii ăia până acuma?! Că erai cu Becali, de ce l-ai mai dat în judecată?! Eu aș fi dispus să mă împac, dar fără să dau bani, să-i salvez pe ei de la pușcărie! 

Și-n țara asta lucrurile trebuie să revină la normal. Ăla este Ghencea, stadion frumos, hai să beneficieze populația României, Drumul Taberei, ăilalții, Peluza Sud să vină și ei acasă, să se unească toată lumea, să fie pace, să terminăm dușmăniile care nu fac bine la nimeni.

Noi suntem pe drumuri cu stadionul, ei au un stadion pe care nu pot juca. Cheltuie și bani, riscuri penale și toate astea. ‘Hai, mă, le punem la normal!’. Poate dacă vine un ministru la Armată care are putere, să fie bărbat: ‘Ia veniți încoace! Vorbim, terminați scandalul cu Becali și lăsați omul să joace pe Ghencea! Băi, gata! Punct. Să vină FCSB să joace în Ghencea care e Steaua și să vedem cum era pe vremuri!’. 

Nu toată ziua faceți circul ăsta, am dat 100 de milioane pe stadion, dar nu-ți vine lumea pe el. Eu așa cred că este bine, mai ales acum când o să fie Champions League la FCSB”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT