Life

Cum își amintesc vedetele prima zi de școală. Oana Roman: „A fost singura zi din viața mea în care m-au dus ai mei”

Vedetele autohtone și-au amintit cum a arătat pentru ele prima zi de școală. Oana Roman a dezvăluit că momentul i-a rămas întipărit în minte, mai ales că a fost singura dată că părinții au însoțit-o.
06.09.2022 | 12:26
Cum isi amintesc vedetele prima zi de scoala Oana Roman A fost singura zi din viata mea in care mau dus ai mei
Cum își amintesc vedetele prima zi de școală. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai multe vedete din România și-au amintit cum a arătat prima zi de școală pentru ele. Dacă Vica Blochina refuză să se gândească la acele vremuri, Oana Roman păstrează acele memorii în suflet, mai ales că a fost prima dată când i-a avut alături pe părinții săi într-un astfel de moment.

Amintirile despre prima zi de școală ale vedetelor. De ce i-a rămas momentul întipărit în minte Oanei Roman

Un nou an școlar a început și dacă unele vedete și-au însoțit copiii în prima zi, altele și-au amintit despre cum a arătat acest moment pentru ele.

ADVERTISEMENT

În emisiunea Vorbește lumea, Adina Buzatu a dezvăluit că a pornit cu mari emoții pe noul drum, mai ales că făcea cunoștință cu un cadru didactic renumit pentru severitate. Totodată, creatoarea de modă a avut de suferit din cauza kilogramelor în plus.

„Îmi amintesc de prima zi de școală. Aveam o doamnă învățătoare foarte severă. Era recunoscută pentru asta și mai fusese învățătoarea unor generații din familie și aveam mari emoții.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, eram foarte grăsuță și asta îmi crea complexe. Eu mă simțeam foarte prost când eram mică, pentru că îmi spuneau în toate felurile. Ăsta e un lucru care m-a marcat”, a dezvăluit Adina Buzatu la Pro TV.

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, a mărturisit că nu vrea să-și amintească despre anii de școală. Vedeta a fost elevă în vremea comunismului, astfel că nu sunt multe lucruri care să-i fi fost pe plac.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să-mi aduc aminte. Școala comunistă nu a fost wow. Nu-mi aduc aminte, pe cuvânt. Eu făcând școala în Uniunea Sovietică, în Lituania, am avut uniforme, maro cu manșete albe, după care am devenit pionier”, a declarat Vica Blochina.

Oana Roman: „A fost singura zi din viața mea în care ai mei m-au dus la școală”

Xonia, fosta concurentă Survivor România, a mărturisit că nu există un moment deosebit care să-i fi rămas în minte, dar că mirosul mâncării gătite de mama sa o duc cu gândul la perioada în care era elevă.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic că e o amintire pe care o țin minte, dar știu că mama gătea în fiecare zi, deci miros de mâncare, pot să zic”, și-a amintit Xonia.

Pe de altă parte, Oana Roman, care în trecut a declarat că a simțit lipsa părinților săi și mai ales a tatălui, a mărturisit că prima zi de școală a fost specială pentru ea, în primul rând pentru că i-a avut pe amândoi alături.

„Îmi aduc aminte, pentru că a fost singura zi din viața mea în care ai mei m-au dus la școală și atunci nu aveam cum să uit chestia asta. Țin minte că m-am pregătit pentru momentul respectiv.

Eu n-am fost la grădiniță deloc, nu mi-a plăcut, nu știu de ce. Eu până la 7 ani am fost la o mătușă de-ale mamei, la Râmnicu Vâlcea. Am avut o viață idilică, absolut superbă, o copilărie incredibilă”, și-a amintit Oana Roman.

ADVERTISEMENT