Life

Cum îşi câştigă banii Magda Vasiliu în Italia: “Mă apuc din nou de muncă”

Magda Vasiliu a fost prezentatoare la Prima TV mulți ani, dar a decis să se mute în Italia de dragul fiului ei bolnav. Aceasta a dezvăluit din ce face bani după cinci ani de când e plecată.
02.05.2022 | 10:08
Cum isi castiga banii Magda Vasiliu in Italia Ma apuc din nou de munca
Cum îşi câştigă banii Magda Vasiliu în Italia: “Mă apuc din nou de muncă”. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Magda Vasiliu locuiește de cinci ani în Italia. Aceasta a renunțat complet la televiziune, dar recunoaște că îi este dor de pupitrul știrilor.

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu în Italia, unde locuiește de cinci ani

Totuși, chiar dacă nu mai apare în fața micului ecran, fosta vedetă de televiziune a găsit alte îndeletniciri cu care să se ocupe. Iată din ce face bani acum Magda Vasiliu, după cinci ani de locuit în Italia!

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor prezentate de aceasta pe rețelele de socializare, Magda Vasiliu se ocupă acum cu crearea unor genți unicat.

Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit că a muncit pentru a crea un model de geantă special, făcut în exclusivitate de mână. Acum, vedeta realizează acest model de poșetă doar pe comandă și deoarece are deja multe cereri, a trebuit să se apuce serios de muncă.

ADVERTISEMENT

“Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!….

Geanta realizată de Magda Vasiliu
Geanta realizată de Magda Vasiliu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…”, a scris Magda Vasiliu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce planuri de viitor mai are Magda Vasiliu

Gențile unicat nu sunt singurul lucru pe care plănuiește Magda Vasiliu să îl facă. Vedeta a precizat că dorește să scrie o carte de mai mulți ani, dar a tot amânat momentul.

Acum ar vrea să se apuce serios de treabă și să pună la punct o carte scrisă chiar de ea.

“Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez”, a mai dezvăluit Magda Vasiliu.

ADVERTISEMENT
Tags: