News

Cum își câștigă existența Marius Csampar. Cel mai temut criminal în serie, surprins la lucru pe DN1

Marius Csampar, criminal în serie, a fost eliberat condiționat în 2020. De atunci, acesta încearcă să ducă o viață normală.
11.09.2022 | 12:58
Cum isi castiga existenta Marius Csampar Cel mai temut criminal in serie surprins la lucru pe DN1
Cum își câștigă existența Marius Csampar: sursa foto: cancan.ro, colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Marius Csampar a fost eliberat condiționat în anul 2020, iar de atunci, încearcă pe cât posibil să ducă o viață obișnuită, dincolo de gratii. Are un cont de TikTok unde postează diverse videoclipuri, dar pare că se ocupă și cu lucruri mai serioase.

Csampar lucrează pentru ADPP Balotești

Ca parte a programului de reabilitare, Marius Csampar a trebuit să își găsească și un loc de muncă. Astfel, acesta este acum angajat în cadrul ADPP Balotești și lucrează în preajma Drumului Național 1.

ADVERTISEMENT

Chiar acolo a fost și surprins de către cei de la cancan.ro în timp ce dirija traficul într-o zonă cu lucrări. Ironic sau nu, Csampar a ajuns să dirijeze o coloană mortuară pe DN1.

Recent, criminalul în serie a fost în centrul atenției după ce a mers în vacanță la mare pe banii primăriei Balotești. Edilul localității, Cristian Pretorian, a explicat la momentul respectiv că Csampar are aceleași drepturi precum restul consătenilor săi, iar că el nu ar fi putut să-l împiedice pe acesta să se înscrie pentru a merge la mare.

ADVERTISEMENT
marius csampar dn1 balotesti
Marius Csampar, surprins la lucru pe DN1. Sursa foto: cancan.ro.

Marius Csampar a mers la mare pe banii primăriei Balotești

”Dacă îi spuneam ‘domnule, tu nu ai voie’, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare… Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, afirma edilul Baloteștiului.

marius csampar dn1 balotesti
Marius Csampar, surprins la lucru pe DN1. Sursa foto: cancan.ro.

”Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, spunea Csampar într-un videoclip publicat pe TikTok, acolo unde are deja o comunitate solidă de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că relaxarea de la mare face parte din reabilitare: ”Am fost să mă relaxez sau eu nu am voie? Că nu înțeleg?! Pentru lumea care nu știe, m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea, pe care eu mi-o impun.”

marius csampar dn1 balotesti
Marius Csampar, surprins la lucru pe DN1. Sursa foto: cancan.ro.

Fanii nu au întârziat să comenteze apariția criminalului în serie pe o plajă din Eforie: „Vă dorim o vacanță criminală”, „Arătați ucigător de bine”, „Nu mai fi supărat că doar nu ai omorât pe nimeni”, „Pozele sunt criminale” sau „O priveliște criminală”, i-au scris urmăritorii.

ADVERTISEMENT

Marius Csampar a stat după gratii 22 de ani, după ce a ucis nu mai puțin de șase persoane între 1994 și 1997. Prima crimă a comis-o la doar 16 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: