Life

Cum își crește actorul Codin Maticiuc cei doi copii. Soția acestuia nu prea este de acord cu sistemul lui

Codin Maticiuc are o familie cât se poate de frumoasă care s-a mărit în luna octombrie a acestui an. Ana Pandeli i-a mai dăruit actorului o fiică, pe nume Ilinca.
27.12.2022 | 13:18
Cum isi creste actorul Codin Maticiuc cei doi copii Sotia acestuia nu prea este de acord cu sistemul lui
Cum se descurcă Codin Maticiuc în rolul de tată. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum se descurcă însă Codin Maticiuc cu o familie numeroasă? Să nu uităm că cei doi mai au o fiică, pe nume Smaranda, dar și pe fiul Anei din relația anterioară.

Cum se descurcă Codin Maticuc cu o familie numeroasă

Artistul se înțelege de minune cu tânărul, despre care spune că este precum fiul său. De asemenea, printre altele, acesta a mai vorbit și despre educația pe care le-o dă copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Viața nu e una ușoară, povestește actorul, într-un interviu acordat pentru impact.ro, însă el și Ana Pandeli fac eforturi mari pentru ca totul să fie perfect. Spre exemplu, pe fiica lor Smaranda, o iau în brațe cât pot de mult, în special când e și Ilinca în preajmă, astfel încât să nu existe gelozii între copii, sau diferențe.

”Foarte greu e, o băgăm foarte mult în seamă, chiar un pic exagerat, mai ales când e Ilinca în cameră avem grijă să o luăm foarte mult în brațe, să-i vorbim foarte mult despre situația asta.

ADVERTISEMENT

E imposibil să previi cu totul și să îndepărtezi această situație, dar uite cât de cât reușim”, a spus Maticiuc.

În ciuda faptului că lucrurile nu sunt deloc ușoare însă, actorul susține că reușește să mențină un echilibru. El are un sistem bine pus la punct atunci când vine vorba despre creșterea copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Ce rețetă a găsit Codin Maticiuc

Codin Maticiuc nu a detaliat prea mult aceste aspecte, însă a precizat că soția sa nu prea este de acord cu stilul lui.

Mai exact, se pare că aceasta i-ar reproșa actorului că nu stă suficient acasă și că nu se implică suficient în creșterea fiicelor sale. Codin Maticiuc însă, vede lucrurile complet diferit.

ADVERTISEMENT

”Eu consider că reușesc cumva să țin toate aceste mingi în aer. Ai văzut un băiat care ține niște portocale în aer? Știi cum face? O atinge pe una un pic și o aruncă, atât, nu are timp să stea cu ea, o ia, o aruncă, cât să o ia pe următoarea.

Cam ăsta e și sistemul meu, sistem cu care nu e de acord nevastă-mea, zice că nu stau destul pe acasă, că fetele, că nu mă ocup destul.”, a mai spus actorul, în interviu oferit pentru impact.ro.

Menționăm că artistul a avut într-adevăr un an destul de agitat. Acesta a fost implicat în nenumărate proiecte, inclusiv filmările pentru serialul Clanul, așa că nu e de mirare de ce nu a avut prea mult timp de petrecut și cu familia sa.

De asemenea, chiar înainte de Crăciun, fiicele sale s-au și îmbolnăvit, iar această situația i-a dat din nou bătăi de cap actorului.

ADVERTISEMENT