Life

Cum își dă seama Denise Rifai când invitații ei mint. Gestul banal care îi dă de gol

Denise Rifai a dezvăluit cum își dă seama că este mințită de invitații ei, prezentatoarea TV susținând că aceștia se dau de gol prin prisma limbajului trupului.
02.10.2021 | 17:11
Cum isi da seama Denise Rifai cand invitatii ei mint Gestul banal care ii da de gol
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, invitată în emisiunea colegei sale, Teo Trandafir, la Kanal D, a făcut os erie de dezvăluiri despre invitații săi și felul în care aceștia încearcă, fără succes, să o ducă de nas.

Denise Rifai susține că știe când e mințită de invitați

În emisiunea Teo Show de la Kanal D, Denise Rifai a vorbit despre talk-show-ul pe care îl prezintă, despre invitații pe care îi are, dar și despre felul în care relaționează cu aceștia. Ba chiar mai mult, a explicat frumoasa prezentatoare TV, a învățat cum să distingă minciuna de adevărat în momentul în care cel aflat în fața ei, la 40 de întrebări, începe să se dea de gol prin limbajul corpului.

ADVERTISEMENT

Și, cum adeseori întrebările pe care le pune invitaților nu sunt tocmai comode, Denise Rifai sesizează că cei aflați în fața ei încearcă să o ducă de nas, metoda după care se ghidează fiind dezvăluită în emisunea Teo Show, ca un fel de avertisment pentru viitoarele ei ”victime”.

„Da, îți dai seama imediat. Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună. Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă. Energia minciunii se simte. Minciuna are o vibrație joasă și imediat simți energia omului care minte. Eu mă uit, iar cei de acasă îmi cunosc privirile. Sancțiunea se simte. (…) Mulți falsează”, a declarat Denise Rifai la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Ce își dorește Denise Rifai de la invitații ei

Având, adeseori, invitați cât se poate de controversați, atât din lume apolitică, cât și din cea mondenă, Denise Rifai a explicat ceea ce își dorește ea de fapt de la cei pe care îi intervievează și de la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

„Unicul meu scop este ca invitatul, dacă dorește sau dacă este în putere să se clarifice, să se repoziționeze, să se facă iubit. Eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă și care induce părerile publicului. Eu îi pun adevărul, ce s-a scris în presă, iar el să se poziționeze cum vrea el. După emisiuni, toți invitații mei mă sună la două-trei zile. Eu le spun tututor să vină deschiși, pentru că nu îi întreb decât lucruri pe care le-au mai auzit”, susținea, la Teo Show, Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a precizat Denise Rifai, și-ar dori ca invitații pe care îi are să nu se mai chinuiască să afle întrebările cărora vor fi nevoiți să le dea răspuns. Nu de altceva, dar, explică Denise Rifai, de fiecare dată își dă seama de strategiile care sunt puse la punct pentru a-i fi aflate în avans întrebările.

„Au tot felul de strategii când vine vorba de întrebări. Dacă nu au curaj să mă sune ei, mă sună un apropiat. Oamenii vor să știe dinainte întrebările. Încearcă, dar mulți nu o fac direct. Pe mine mă amuză să le văd strategiile”, a precizat, la Kanal D, Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, audiențe record pentru Kanal D

Emisiunea moderată de Denise Rifai a reușit performanțe greu de crezut pentru Kanal D, cu atât mai mult cu cât talk-show-ul prezentatoarei TV este unul care iese în evidență comparativ cu restul emisiunilor de la postul turcesc.

Mai mult decât atât, de-a lungul ultimului an, Denise Rifai a stabilit adevărate recorduri de audiență cu emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D, reușind să își impună producția în topul celor mai urmărite talk-show-uri.

E adevărat, Denise Rifai nu pare să fie intimidată în a pune întrebări incomode invitaților săi, să le cerceteze trecutul și chiar să atingă subiecte extrem de sensibile din viața celor pe care îi are în față la emisiunea sa.

ADVERTISEMENT