Cum îşi dau seama bărbaţii că femeile vor fi infidele: toate fac asta în dormitor

Ionuţ Cataramă   
in Cele mai citite
13/03/2018, 17:17
Cum îşi dau seama bărbaţii că femeile vor fi infidele: toate fac asta în dormitor

O cercetare recentă a căutat să dea răspunsul la o întrebare foarte delicată: cum poate fi recunoscută o femeie care este predispusă la infidelitate? Ca să afle acest lucru, cercetătorii britanici au realizat un studiu amplu, la care au participat 138 de femei tinere şi 121 de bărbaţi, care aveau relaţii heterosexuale.

Femeile au fost întrebate mai întâi cât de des aveau orgasm cu adevărat, cât de des mimau orgasmul, iar bărbaţii au spus cât de des credeau ei că au avut partenerele orgasm. Apoi, ambele grupuri au precizat cât de credincioşi au fost partenerilor şi dacă este probabil ca în viitor să îi înşele.

În urma răspunsurilor primite, cercetătorii au tras concluzia că femeile care mimează orgasmul mai des au tendinţa să îşi înşele partenerul. În mod surprinzător, femeile care au orgasm mai rar sau deloc nu sunt mai predispuse la infidelitate. Riscul apare numai în cazul celor care mimează des plăcerea în timpul actului sexual.

Sursă: www.divahair.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×