Cum îşi dau seama bărbaţii că femeile vor fi infidele: toate fac asta în dormitor

infidelitate, dragoste, amor

Un studiu amplu arată că femeile care se manifestă într-un anumit fel în timp ce fac sex sunt mai predispuse să îşi înşele partenerul. Iată detaliul la care bărbaţii trebuie să fie atenţi!

O cercetare recentă a căutat să dea răspunsul la o întrebare foarte delicată: cum poate fi recunoscută o femeie care este predispusă la infidelitate? Ca să afle acest lucru, cercetătorii britanici au realizat un studiu amplu, la care au participat 138 de femei tinere şi 121 de bărbaţi, care aveau relaţii heterosexuale.

Femeile au fost întrebate mai întâi cât de des aveau orgasm cu adevărat, cât de des mimau orgasmul, iar bărbaţii au spus cât de des credeau ei că au avut partenerele orgasm. Apoi, ambele grupuri au precizat cât de credincioşi au fost partenerilor şi dacă este probabil ca în viitor să îi înşele.

În urma răspunsurilor primite, cercetătorii au tras concluzia că femeile care mimează orgasmul mai des au tendinţa să îşi înşele partenerul. În mod surprinzător, femeile care au orgasm mai rar sau deloc nu sunt mai predispuse la infidelitate. Riscul apare numai în cazul celor care mimează des plăcerea în timpul actului sexual.

Sursă: www.divahair.ro