Life

Cum își educă Ilinca Vandici fiul: ”Dacă va fi așa, sunt convinsă că va depăși orice provocare îi va veni”

Ilinca Vandici a oferit detalii despre educația pe care i-o oferă fiului ei, Zian. Ce fel de mamă este vedeta de la Kanal D.
06.10.2022 | 13:08
Cum isi educa Ilinca Vandici fiul Daca va fi asa sunt convinsa ca va depasi orice provocare ii va veni
Ilinca Vandici, detalii despre cum își educă fiul. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este o soție și o mamă împlinită la cei 36 de ani. De curând, a vorbit despre unicul ei copil, Zian. Vedeta de la Kanal D a oferit detalii despre cum îl educă pe cel mic.

Cum își educă Ilinca Vandici fiul

Zian are 5 ani și este rodul mariajului pe care Ilinca Vandici îl are cu Andrei Neacșu. Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” spune că este prietenă cu fiul ei și, deși ne aflăm într-o societate cu multe provocări, nu încearcă să-l crească într-o anumită bulă.

ADVERTISEMENT

” (…) Nu sunt genul de om sau de mamă care să-și crească copilul sau să vrea, la propriu, să trăiască într-o bulă, ci vreau să fim conștienți de pericolele care ne pasc la tot pasul, de greșelile pe care putem să le facem, repet, de acțiuni care vor avea repercusiuni (…)

Atât mi-aș dori, nu neapărat să-l protejez de lucrurile astea, pentru că nu am cum, sunt lucruri pe care le putem controla în viață (…)”, a declarat Ilinca Vandici pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Cum își vede Ilinca Vandici fiul când va fi mare

Prezentatoarea a mai precizat că se străduiește să-l crească pe Zian în așa fel încât să devină un bărbat echillibrat și cu aspirații înalte. Totodată, și-ar dori ca micuțul să ajungă un adult împlinit și să facă lucruri pe care ea nu le-a reușit atunci când era mai tânără.

” (…) Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio.

ADVERTISEMENT

Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste (…)”, a mai transmis Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici l-a adus pe lume, pe Zian, în 2017. Totul s-a întâmplat la un an de la nunta cu Andrei Neacșu, de profesie fost luptător MMA și afacerist în domeniul imobiliar.

ADVERTISEMENT

Nasterea nu a fost una ușoară pentru vedetă. Deși și-a dorit ca totul să se desfășoare pe cale naturală, medicii i-au recomandat cezariana, în cele din urmă. De altfel, odată ce și-a adus fiul pe lume, s-a confruntat cu o depresie.

ADVERTISEMENT