Life

Cum își împart cheltuielile Florin Ristei și Naomi Hedman: “Banii ei sunt și ai mei”

Cum își împart cheltuielile Florin Ristei și Naomi Hedman. Juratul de la X Factor a oferit un răspuns sincer despre bani.
26.09.2022 | 22:15
Cum isi impart cheltuielile Florin Ristei si Naomi Hedman Banii ei sunt si ai mei
Cum își împart cheltuielile Florin Ristei și Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de mai bine de doi ani și au dezvăluit cum își împart cheltuielile. Cântărețul a vorbit sincer despre chestiunile financiare.

Cum își împart cheltuielile Florin Ristei și Naomi Hedman

Vedeta de la Antena 1 a cunoscut-o pe Naomi Hedman în 2020, atunci când aceasta a venit la X Factor, unde Florin Ristei este jurat. Relația lor a început la puțin timp după ce s-au cunoscut în platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit tot mai apropiați cu timpul, iar acum formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Naomi s-a mutat în România pentru a fi mai aproape de partenerul ei. Tânăra și-a făcut deja cunoștințe și se înțelege bine cu prietenii iubitului ei.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că este o cântăreață talentată, Naomi Hedman are și o carieră în modelling.

Florin Ristei a vorbit și despre aspectele mai delicate ale relației lor, printre care și banii. Întrebat cum își gestionează cei doi finanțele, juratul de la X Factor a spus că banii partenerei sale sunt și ai lui.

ADVERTISEMENT

“Îi denumim banii casei! Dar banii ei sunt și banii mei, totodată!”, a declarat Florin Ristei pentru cancan.ro. Cântărețul a recunoscut, totodată, că își cumpără uneori lucruri din banii iubitei sale.

Întrebat dacă salariul de la Neatza este echivalent cu numărul concertelor pe care le susține, Florin Ristei a fost cât se poate de sincer.

ADVERTISEMENT

“E echivalent cu câtă muncă fac în fiecare zi!”, a fost răspunsul artistului.

Florin Ristei este un cântăreț apreciat, dar și entertainer la Neatza. Solistului îi plac ambele meserii, însă spune că ar fi dispus să renunțe la televiziune pentru a face muzică.

Ce i-a impus Naomi Hedman lui Florin Ristei

Naomi Hedman locuiește în România de ceva timp și a învățat unele cuvinte în limba română.

Cu toate acestea, fosta concurentă de la X Factor i-a cerut iubitului ei să vorbească în engleză atunci când sunt împreună pentru a fi sigură că înțelege totul.

“Nu mai am voie să vorbesc în română, unu la mână, că nu știe ce zic, adică va înțelege.

Că înțelege mai mult decât crezi și a zis că nu vrea să vorbească cu tine, dar uite că vorbesc!”, a mai spus Florin Ristei pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT