Life

Cum își menține Maria Dragomiroiu părul sănătos, la 67 de ani: “Niciodată nu am fost la salon”

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum își menține părul sănătos, la 67 de ani. Interpreta de muzică populară preferă să aibă singură grijă de podoaba ei capilară.
14.06.2022 | 21:48
Cum isi mentine Maria Dragomiroiu parul sanatos la 67 de ani Niciodata nu am fost la salon
Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum are grijă de părul ei, care arată impecabil, la aproape 67 de ani. Multe femei și-ar dori să aibă un păr la fel de sănătos ca solista, iar aceasta a explicat cum reușește să-l păstreze la vârsta ei.

Cum își menține Maria Dragomiroiu părul sănătos, la 67 de ani

Interpreta de muzică populară nu a mers niciodată la salon pentru a-și îngriji părul, deoarece consideră că acolo nu poate fi spălat așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine!

Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.”, a dezvăluit artista pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cu mult timp în urmă, Mariei Dragomiroiu i-a căzut părul, iar singura soluție a fost spălarea cu săpun de casă.

De asemenea, un alt remediu a fost o mască preparată din ou, ulei de ricin și ulei de măsline. Acest tratament a fost foarte util, iar artista nu a mai avut probleme cu părul.

ADVERTISEMENT

“Odată, acum mai mult de 15 ani, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat.”, a adăugat interpreta.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu nu-și poate arunca părul la gunoi

Solista a mai spus că nu-și poate arunca părul la gunoi nici măcar atunci când se tunde. Maria Dragomiroiu își iubește mult prea mult podoaba capitală pentru care a primit atâtea laude de-a lungul timpului.

“Nu aplic nici un tratament pentru păr. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire!

Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! 

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă.

Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber.”, a mai explicat artista pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT