Life

Cum își menține silueta, Anisia Gafton, câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Multe vedete apelează la această metodă

Metoda prin care Anisia Gafton, câștigătoarea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, își menține silueta. Multe vedete o folosesc.
10.12.2022 | 00:33
Cum isi mentine silueta Anisia Gafton castigatoarea Sunt celebru scoatema de aici Multe vedete apeleaza la aceasta metoda
La ce metodă de întreținere a siluetei apelează Anisia Gafton. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton, câștigătoarea competiției ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, are o siluetă de invidiat la cei 38 de ani. Faimoasa actriță de comedie a dezvăluit pe rețelele de socializare cum se menține.

Anisia Gafton a dezvăluit secretul siluetei sale. La ce metodă apelează

Mai multe vedete folosesc metoda la care apelează și Anisia Gafton. Mai exact, masajul cu bambus, care ajută la pierderea kilogramelor și a celulitei.

ADVERTISEMENT

”Dan mă sculptează și la corp și psihic. Acum mi se pare că arăt cel mai bine.”, a dezvăluit actrița pe contul său de Instagram, scrie Ciao.ro

În ce constă terapia cu bambus

Deși metoda pare una dureroasă, Dan Bujor, terapeut în masajul cu bambus, spune contrariul. Mai mult, procedura contribuie și la detoxifierea organismului și ajută îndepărtarea grăsimii din zone precum: abdomen, talie, fese, coapse, picioare și brațe.

ADVERTISEMENT

”Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare coporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.

Terapia este nedureroasă, fiind chiar relaxantă și plăcută. Masajul cu bambus are beneficii evidente asupra siluetei pacientelor mele.

ADVERTISEMENT

Masajul cu bambus, bunăoară, reduce circumferința zonei interesate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), de asemenea, elimină celulita din aceste zone, tonifică musculatura, stimulează eliminarea toxinelor și circulația sangvină”, a transmis Dan Bujor.

La masajul cu bambus mai apelează și artistele Andreea Bănică sau Loredana Groza.

Anisia Gafton a câștigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton a reușit, de altfel, să mai piardă din kilograme și în competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care a câștigat-o. În cadrul concursului, actrița a trebuit să treacă prin probe dificile pentru a obține o porție de mâncare. Atunci când ea sau alți participanți nu reușeau, hrana lipsea.

ADVERTISEMENT

După ce a luat parte în emisiunea de pe Pro TV, Anisia Gafton a plecat acasă cu trofeul, dar și cu o sumă de 128.000 de euro. Actrița a dat bătălia finală cu Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT