Fotbal intern

Cum îşi motivează Mircea Rednic echipa! Fotografia din vestiarul lui Dinamo

31.10.2018 | 14:30
Cum isi motiveaza Mircea Rednic echipa Fotografia din vestiarul lui Dinamo

Mircea Rednic a revenit la FC Dinamo Bucureşti într-un moment critic, în locul lui Claudiu Niculescu, cel care a stat pe bancă în doar două etape. La rândul său,Clau-gol” venise în locul lui Florin Bratu, care avea drept misiune construirea unei echipe cu pretenţii de play-off. Conflictul cu Dan Nistor i-a fost fatal fostului atacant din “haită”, care a fost dat afară imediat. Situaţia a degenerat şi cu toate aceste schimbări echipa a ajuns să termine turul sezonului regular pe loc de baraj de rămânere în Liga 1 Betano. Acum, Mircea Rednic se străduieşte să îşi motiveze echipa şi a apelat la scrisul lucrurilor în care crede pe tabla din vestiar.

Înainte de meciul de la Miercurea Ciuc, din Cupa României, Mircea Rednic a încercat să schimbe ceva. A lăsat şase jucători acasă şi înainte să facă lotul pentru meciul din optimi a lansat câteva atacuri la antrenorul pe care l-a precedat, Florin Bratu, spunând că jocul slab al echipei se datorează şi transferurilor făcute greşit în perioada în care “Mitraliera” se ocupa de banca tehnică a lui Dinamo.

Fotografia care arată cum îşi motivează Mircea Rednic echipa

Valorile lui Mircea Rednic, pe care le-a trecut în vestiarul echipei, sunt disciplina tactică, atitudinea potrivită, agresivitatea demnă de un jucător al lui Dinamo, ambiţia şi respectul. De aceste calităţi au nevoie jucătorii din Ştefan cel Mare pentru a-l convinge pe “Puriul” că ei merită să rămână la FC Dinamo Bucureşti, tehnicianul fiind într-o triere continuă până la finalul acestui an, după cum a anunţat în fiecare conferinţă de presă la care a luat parte, începând cu prezentarea oficială.

Aşa arată tabla din vestiarul lui FC Dinamo Bucureşti pe care Mircea Rednic şi-a scris valorile la care ţine atunci când vine vorba de echipa sa
Aşa arată tabla din vestiarul lui FC Dinamo Bucureşti pe care Mircea Rednic şi-a scris valorile la care ţine

Următorul meci pentru Dinamo are loc la Miercurea Ciuc, în Cupa României, urmând ca apoi să evoleze în Liga 1 Betano cu FC Voluntari şi FCSB. Derby-ul cu marea rivală este aşteptat să însemne acel declick ce trebuie să trezească “haita” din letargie.

Toate partidele formaţiei din Ştefan cel Mare vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.