Sport

FC Botoșani i-a pus gând rău FCSB-ului! Cum își motivează Valeriu Iftime jucătorii înaintea meciului cu roș-albaștrii: „Lumea ne-a luat tare, spunând că le dăm meciul!”. Exclusiv

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit, pentru FANATIK, despre partida de „foc” pe care echipa sa o va avea cu vicecampioana României, FCSB.
19.11.2021 | 16:23
FC Botosani ia pus gand rau FCSBului Cum isi motiveaza Valeriu Iftime jucatorii inaintea meciului cu rosalbastrii Lumea nea luat tare spunand ca le dam meciul Exclusiv
FC Botoșani i-a pus gând rău FCSB-ului! Cum își motivează Valeriu Iftime jucătorii înaintea meciului cu roș-albaștrii: „Lumea ne-a luat tare, spunând că le dăm meciul!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – FC Botoșani va avea loc duminică, de la ora 20:30. În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 15 partide jucate, iar FC Botoșani se situează pe locul 4, cu 27 de puncte.

Cum își motivează Valeriu Iftime jucătorii înaintea FCSB – FC Botoșani

Valeriu Iftime își ambiționează jucătorii, înaintea meciului cu FCSB, amintindu-le faptul că, de-a lungul timpului, s-a speculat, în spațiul public, că formația din Moldova ar fi „satelitul” clubului patronat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Totodată, finanțatorul moldav susține că elevii lui Marius Croitoru nu trebuie să se lase „adormiți” de faptul că, în prezent, la FCSB se întâmplă anumite „ciudățenii”, referindu-se la scandalul iscat între Gigi Becali și suporteri după plecarea timpurie a antrenorului Edi Iordănescu de la echipa bucureșteană.

„Meciurile cu FCSB sunt importante, pentru noi, ca strategie și filosofie. Întotdeauna am avut probleme cu ei și, de fiecare dată, știți foarte bine că, atunci când ne-au bătut, lumea ne-a luat tare, spunând că dăm meciul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Așa că sper ca de data aceasta să fim mai atenți. E un meci foarte greu. Faptul că acum se întâmplă niște ciudățenii acolo… cumva ne distrage atenția de la lucrurile cele mai importante.

Toate lucrurile acestea sunt în defavoarea noastră ca și concentrare. Să nu creadă băieții mei că avem cine știe ce mare avantaj. Din contră, trebuie să fim mult mai concentrați, pentru că FCSB are jucători foarte buni individual.

ADVERTISEMENT

Dacă nu avem atenția necesară și nu suntem concentrați sută la sută, putem avea surprize. Nu trebuie să facem greșeli din astea impardonabile”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Valeriu Iftime: „Play-off-ul este un obiectiv!”

Deși FC Botoșani s-ar apropia la un punct de FCSB, în clasament, dacă ar câștiga meciul de duminică, Valeriu Iftime spune că acest aspect nu reprezintă o miză pentru el. În opinia sa, punctele pe care FC Botoșani le-ar obține, printr-o victorie, sunt importante pentru îndeplinirea obiectivului de a se califica în play-off.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mă gândesc la locul nostru în clasament legat de FCSB, ci mă gândesc la punctele pe care trebuie să le câștigăm pentru a avea condiții bune de a ajunge în play-off. Deocamdată, play-off-ul este un obiectiv și trebuie să ne gândim la fiecare punct pe care îl putem câștiga”, a mai spus Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime: „Nu e o chestiune de a fi monden sau popular!”

În încheiere, omul de afaceri a reafirmat faptul că se gândește să renunțe la FC Botoșani, din cauza „stării de spirit” pe care o are în prezent.

„Ce face domnul Becali e treaba dânsului, dacă vrea sau nu să plece. Nu e o chestiune de a fi monden sau popular (n.r. despre anunțul că ar putea renunța la FC Botoșani). Pur și simplu asta este starea de spirit pe care o am și cu asta la revedere.

Aș fi vrut ca tot subiectul acesta legat de FCSB să fie făcut după meciul de duminică. Pentru că, înaintea fiecărui meci cu FCSB, au apărut discuții de genul acesta, care au fost doar un argument în plus pentru cei care fac scenarii”, a încheiat Valeriu Iftime.

  • 8.34 milioane de euro este cota lotului celor de la FC Botoșani, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT