Life

Cum își ocupă timpul liber Mihnea Năstase. Fiul fostului premier s-a însurat în toamnă

Mihnea, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, este o persoană discretă, care nu apare foarte des în spațiul public. Recent, a fost văzut alături de soția sa.
31.03.2022 | 06:35
Cum isi ocupa timpul liber Mihnea Nastase Fiul fostului premier sa insurat in toamna
ADVERTISEMENT

Băiatul cunoscutului politician a fost surprins pe străzile din Capitală, în apropiere de locuința sa din Dorobanți, acolo unde locuiește cu partenera sa de viață. Tânărul este căsătorit din toamna anului trecut.

Mihnea Năstase, surprins pe străzile din Capitală. Fiul fostului premier a fost însoțit de soție

Mihnea Năstase este un bărbat împlinit și fericit din toate punctele de vedere. S-a așezat la casa sa, are propria afacere și suficient timp liber pentru a se bucura de ieșirile alături de gașca de prieteni. Nelipsită este soția sa.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mai mic a lui Adrian Năstase a fost văzut zilele trecute în timp ce intră într-o cafenea alături mai mai mulți amici bărbați, potrivit spynews.ro. Tânărul a petrecut în locația din Dorobanți preț de câteva ore.

Ulterior, Mihnea Năstase și proaspăta sa soție, Corina Corolevschi, au fost conduși, pe jos, spre casă. Tinerii au discutat probabil de afacerile pe care le au la malul Mării Negre, mai ales că se apropie sezonul estival.

ADVERTISEMENT

Mihnea Năstase, afacere specială pe plaja de la Corbu

Frumoasa brunetă, fiica unui influent om de afaceri din Constanța, știu cum merg lucrurile în business-urile de pe litoral prin prisma tatălui său. La fel și băiatul lui Adrian Năstase care are un glamping inedit pe plaja Corbu.

Campingul deținut de Mihnea Năstase este singurul de pe litoralul românesc, dovadă că adună foarte mulți oameni care au dorința de a dormi „în aer liber”, unde pot admira în voie cerul plin de stele din timpul verii.

ADVERTISEMENT

Afacerea a fost inaugurată în vara lui 2020. În plus, tânărul și soția sa sunt colegi în Parlamentul European. Tinerii adoră să călătorească în diverse vacanțe exotice și sunt de nedespărțit după mai bine de 6 ani de relație.

Mihnea Năstase se bucură și de un confort financiar foarte bun prin prisma afacerii sale, oamenii fiind nevoiți să scoată din buzunar sume cuprinse între 300 și 400 de lei pe noapte. Cei care vin cu cortul de acasă achită o taxă între 15 și 30 lei pe zi.

ADVERTISEMENT