Life

Cum îşi pedepseşte Gică Popescu fata de 18 ani: ”Ai greşit, plăteşti!”

21.10.2020 | 14:00
Cum isi pedepseste Gica Popescu fata de 18 ani Ai gresit platesti
Gică Popescu, dezvăluiri din relația cu copiii săi: ”Discut deschis cu copiii de orice subiect”
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a vorbit despre relația pe care o are cu fata și băiatul său într-un interviu acordat pentru  Kanal D. Fostul fotbalist le-a făcut o caracterizare sinceră copiilor săi. 

Pe lângă realizările din fotbal, fostul internațional se poate mândri și cu doi copii, Maria și Nicolas. Maria are 20 de ani și studiază în Barcelona, în timp ce fiul său, Nicolas, are 17 ani și este fotbalist la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Fata sa locuiește în Barcelona și primește pe fiecare lună o sumă de bani de la fostul fotbalist. Gică Popescu mărturisește că băiatul său seamănă cu mama lui, fiind destul de “zgârcit”.

“Nico are 7.000 de lei în cont, dar nu se atinge de ei, e zgârcit ca mama lui”

”Fata primeşte 1000 de euro ca să se descurce o lună în Barcelona. Nico are 600 de lei salariu la Viitorul şi 7.000 de lei în cont, dar nu se atinge de ei, e zgârcit ca mama lui”.

ADVERTISEMENT

Popescu o pedepsește pe fata  sa atunci când ia o notă mai mică de șapte, iar dacă ia o notă mai mare îi dă bani: ”Orice examen cu notă peste 7 ia bani, dacă ia sub, plăteşte amendă 500 euro, aşa o pedepsesc!”

“Nu știu ca Maria să fi avut vreun prieten până acum”

Când fata sa a făcut 18 ani, fostul fotbalist și soția au avut o conversație cu ea. Fata lui Popescu nu a avut un prieten până acum:

ADVERTISEMENT

”Când fata mea a împlinit 18 ani am avut cu soţia o discuţie deschisă cu ea. O jumătate de oră i-am zis cum văd eu lucrurile. A ajuns la o vârstă. Viaţa o să-i ofere situaţii. Trebuie să îşi asume pentru că a făcut 18 ani.

Mi-a zis: ‘Vai, tată, mi-ai luat o piatră de pe inimă. Îmi era teamă să discut lucrurile astea cu tine. Acum sunt relaxată’. Nu ştiu să fi avut vreun prieten. Dar aș fi aflat dacă ar fi avut”.

ADVERTISEMENT
Maria Popescu, alaturi de fratele Nicolas si varul Ianis Hagi.
Maria Popescu, alaturi de fratele Nicolas si varul Ianis Hagi.

”E important să ai o relaţie de prietenie cu copiii”

Popescu l-a întrebat și pe băiat dacă are o iubită, la împlinirea vârstei de 18 ani, însă Nico i-a răspuns tatălui că pentru el pe primul loc este fotbalul. Fostul fotbalist spune că este prieten cu fata și băiatul său.

”În schimb Nico, i-am zis: ‘Băi, faci 18 ani. Nu ai şi tu o fată?’. Mi-a răspuns: ‘Păi nu mi-ai zis, fotbal, fotbal, fotbal?’ Fotbal, fotbal, dar telefonul? Avem ceva în telefonul ăla sau nimic? Îl văd cuminte.

Cuminte nu înseamnă că nu poţi cunoaşte o fată. Bagi mâna în cont că ai bani şi stau de pomană. Ceva acţiune. Eu discut deschis cu copiii de orice subiect. E important să ai o relaţie de prietenie cu copiii. Până acum am reuşit să am acest echilibru. Nu voi fi un socru de coşmar. Voi fi cel mai dulce socru posibil”, a declarat fostul fotbalist.

Gică Popescu, despre cel mai greu moment din viața lui: “N-am mai spus asta niciodată public”

Totodată, Popescu a vorbit și despre perioada petrecută în închisoare. El a făcut quatro formaggi cu termoplonjorul: „În închisoare încerci să găsești un echilibru. Nu e deloc plăcut să fii acolo. Am gătit mult, îmi permiteam. Aduceam mâncare de acasă sau luam paste de la magazin și aveam tot felul de improvizații legale”.

Popescu a discutat și despre cel mai dureros moment din viața sa. El a povestit ce i s-a întâmplat în spatele gratiilor, în noaptea când tatăl său a murit: ”N-am mai spus asta niciodată public. Tata a murit marţi 13, la 2 noaptea. Îmi aduc aminte ca în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat. M-am speriat. M-am uitat la ceas şi era 2. Nu ştiam ce am. Eram foarte treaz şi speriat”.

ADVERTISEMENT