Sport

Cum își petrec jucătorii FCSB-ului vacanța cauzată de Campionatul Mondial. Unde a plecat Mihai Pintilii. Foto

Jucătorii FCSB-ului profită de întreruperea campionatului pentru a se bucura de câteva zile de vacanță înainte de restanța cu FC Botoșani. Mihai Pintilii a plecat din România.
18.11.2022 | 16:04
Cum isi petrec jucatorii FCSBului vacanta cauzata de Campionatul Mondial Unde a plecat Mihai Pintilii Foto
FCSB are 18 zile de pauză între meciul cu FC U Craiova 1948 și restanța cu FC Botoșani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României nu va avea partea de o vacanță prelungită pe durata Campionatului Mondial din Qatar, iar jucătorii lui Mihai Pintilii vor întâlni FC Botoșani în restanța din etapa a 6-a, pe data de 1 decembrie.

Jucătorii FCSB-ului, câteva zile de vacanță înainte de restanța cu FC Botoșani

Mihai Pintilii le-a oferit jucătorilor săi câteva zile libere după o primă parte de sezon încărcată, în care FCSB a ajuns deja la 30 de meciuri. Antrenorul interimar al FCSB este cel care a dat startul și a plecat cu familia la Londra.

ADVERTISEMENT
Mihai Pintilii, scurtă vacanță la Londra alături de soție și copii
Mihai Pintilii, scurtă vacanță la Londra alături de soție și copii. Sursă foto: instagram @mihai_pintilii.

Jonnas Tamm și soția sa, Meryl Magi, au profitat și ei de această pauză pentru a descoperi România. Cei doi estonieni au mers la Brașov, unde au făcut cunoștință cu bucătăria românească, apoi au făcut o plimbare prin Bușteni.

Familia Tamm, ospăț culinar la Brașov
Familia Tamm, ospăț culinar la Brașov

„Mulțumesc viață în acest moment. Abia am avut timp să intru online. Cât de interesant e să explorezi România!”, a scris soția fundașului central al FCSB pe Instagram. Tamm este cazat la un hotel de fițe din Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT
Soția lui Tamm, impresionată de peisajele de pe Valea Prahovei
Soția lui Tamm, impresionată de peisajele de pe Valea Prahovei

Tot la Poiana Brașov se relaxează alături de familia și Ovidiu Popescu, care trage tare să se recupereze după accidentarea gravă și să revină pe teren. Mijlocașul central al FCSB a postat mai multe fotografii de la un hotel de fițe din stațiune, unde a făcut baie în jacuzzi, alături de soția sa, Alina.

Ovidiu Popescu și familia s-au relaxat câteva zile în Poiana Brașov
Ovidiu Popescu și familia s-au relaxat câteva zile în Poiana Brașov

Joyskim Dawa, întâlnire cu Arnold Garita și Martin Remacle

Dawa a reușit să marcheze cu FC U Craiova 1948 al cincilea gol din acest sezon, iar Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune legate de fundașul central camerunez.

ADVERTISEMENT

Stoperul își petrece timpul liber alături de alți doi jucători francezi, Garita, atacantul lui FC Argeș dorit de Gigi Becali la FCSB și mijlocașul Remacle, care a învins-o pe vicecampioana României în campionat și a lăsat-o fără antrenor. „Just love” (n.r. „Doar iubire”) a scris jucătorul de 26 de ani pe Instagram.

Joyskim Dawa se distrează alături de francezii Garita și Remacle
Joyskim Dawa se distrează alături de francezii Garita și Remacle

Dacă unii jucători au simțit nevoia unei escapade, alții au preferat să își petreacă timpul cu familia, iubitele sau cu animalele. E și cazul lui Adrian Șut care a postat o fotografie cu un cățel.

ADVERTISEMENT
Cățelul lui Adrian Șut și al iubitei sale, Bianca
Cățelul lui Adrian Șut și al iubitei sale, Bianca.

Billel Omrani nu are timp de vacanță și trage tare să intre în cea mai bună formă

Criticat de Gigi Becali după ultimul meci cu FC U Craiova 1948, Billel Omrani încearcă să profite de această pauză pentru a se pune pe picioare din punct de vedere fizic și a continuat antrenamentele la baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT
Billel Omrani se antrenează și în vacanță pentru a reveni la cea mai bună formă
Billel Omrani se antrenează și în vacanță pentru a reveni la cea mai bună formă

„E valoros (n.r. Omrani), dar mi s-a părut mai bun David Miculescu decât el! Pe postul de atacant. Omrani nu are realizări și nici Miculescu nu are, dar totuși cu el în teren sunt mai sigur. Omrani le-a pierdut pe toate! Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, îl aștept să fie cel pe care l-am vrut de cinci ani”, a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

Atacantul francez a venit la FCSB fără niciun meci oficial timp de mai bine de cinci luni, iar acest lucru s-a văzut în multe momente, Omrani fiind acuzat că e prea lent.

  • 18 zile de pauză are FCSB între meciul cu FC U Craiova 1948 și restanța cu FC Botoșani

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!