Cum își petrec străinii lui Dinamo timpul liber? ”Câinii” au profitat de amânarea meciului cu Astra

Gabriela Gheorghe   
în Sport
01/11/2020, 21:20
Cum își petrec străinii lui Dinamo timpul liber? ”Câinii” au profitat de amânarea meciului cu Astra
Alexander Gonzalez in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK si Dinamo, din etapa a VIII-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe , sambata, 24 septembrie 2020.© FOTO:Sport Picture

Până să aibă evoluții foarte bune în tricoul celor de la Dinamo, spaniolii luați în această perioadă de transferuri de ”câini” se bucură de ceea ce se află în România și vizitează Bucureștiul după ce meciul cu Astra a fost amânat.

Dinamoviștii au avut pauză în acest sfârșit de săptămână din cauza cazurilor de COVID-19 de la Astra Giurgiu. Fotbaliștii au fost mai relaxați în weekend.

În ultimele 4 etape au suferit 4 înfrângeri la rând în campionatul României.  Dinamo a luat 14 jucători noi în perioada de transferuri, inclusiv 6 fotbaliști spanioli  care nu au rupt gura târgului până acum, iar formația este penultima în Liga 1, pe o poziție retrogradabilă.

Dinamoviștii au vizitat Capitala

Mejias, Rene, Isma Lopez, Borja Valle, Camara și Aleix Garcia joacă la Dinamo. Amânarea meciului dintre Dinamo și Astra a fost criticată de Dumitru Dragomir.

Fotbaliștii lui Dinamo cred totuși că echipa poate să ajungă în play-off. Dinamoviștii se relaxează și vizitează Bucureștiul și diferite locații istorice, până când vor începe să învețe limba română la cursuri. Miercuri, zi în care încă se credea că Dinamo va juca cu Astra, Cosmin Contra a făcut o petrecere câmpenească pentru ca jucătorii să devină mai apropiați.

Fotbaliștilor din Spania le place Capitala. Acum două săptămâni, spaniolii au plecat împreună cu iubitele și soțiile la Sinaia și Bran. Acum, o parte dintre ei și-au petrecut sfârșitul de săptămână în centrul Bucureștiului.

Borja Valle, în parcul Carol din București

”Ştiu puţine cuvinte în limba română”

Borja Valle a vizitat zona Cotroceni, iar Rene Roman a fost cu iubita în Cișmigiu. Portarul și jumătatea sa și-au făcut poze în ipostaze acrobatice în față la ”Casa Poporului”. De asemenea, au existat și ”câini” care și-au petrecut timpul cu familia și au sărbătorit Halloween-ul. Diego Fabbrini a fost pictat pe față de fata lui, Vittoria.

”Ştiu puţine cuvinte în limba română, dar mă voi înscrie la cursuri pentru a învăţa limba mai bine. Familia iubitei mele vorbeşte româna. Denisa este moldoveancă, dar familia ei trăieşte aici în România. Toţi vorbesc limba română, aşa că e un avantaj pentru mine când mă duc la ei”, a spus Aleix Garcia, mijlocaș la Dinamo.

În etapa următoare, Dinamo va juca împotriva celor de la Viitorul Constanța, în deplasare. Cu un succes, ”câinii” ar putea urca pe locul 13. În ultimele cinci meciuri Dinamo are o singură victorie, 3-1 cu Gaz Metan Mediaș. Ioan Andone spune că marca și palmaresul lui Dinamo se află la Nicolae Badea.

 

Închide ×