Fotbal intern

Cum își petrece Alex Chipciu timpul liber: „Am dat cu aspiratorul toată ziua”

23.03.2020 | 19:15
Cum isi petrece Alex Chipciu timpul liber Am dat cu aspiratorul toata ziua
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a dezvăluit că își ocupă timpul liber cu activități casnice. Fotbalistul celor de la CFR Cluj recunoaște că ziua de luni și-a petrecut-o dând cu aspiratorul în casă și îi sfătuiește pe români să stea la domiciliu cât mai mult, pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Cum își ocupă Alex Chipciu timpul liber

Fotbaliștii au mai mult timp liber decât niciodată, după ce competițiile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, iar fiecare găsește diferite modalități pentru a scăpa de monotonia provocată de statul în casă.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a dezvăluit că își ocupă timpul liber cu activitățile casnice și îi sfătuiește pe români să facă același lucru.

Fericirea stă în noi, mai ales că acum nu mai avem viața noastră exterioară. Ia cinci cărți, citește-le! Fă abdomene, fă flotări! Dacă stai la TV și te uiți la știri toată ziua, da, te plictisești. Ia aspiratorul și dă prin casă! Eu, de exemplu, azi am dat cu aspiratorul până seara.

ADVERTISEMENT

Ca om normal, îmi plac alergarea, sala, sportul. Cred că astea ne mențin vii. Așa ești fericit, liniștit. Dacă n-ar fi măsurile astea, m-aș urca pe bicicletă și aș merge în pădure.

Până când a intrat hotărârea asta în vigoare, ieșeam la alergat pe la 11 sau 12 seara. Am pădurea aproape, nu era lume pe acolo. Din păcate, acum nu se mai poate, a declarat Alex Chipciu la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

„Asta e educația acelor oameni”

Alex Chipciu a condamnat atiduinea unor cetățeni români, care au umplut parcurile și spațiile verzi în ultimele zile, în ciuda recomandărilor autoritățor, de a sta în casă cât mai mult posibil.

Asta e educația acelor oameni. Nu știm ce e în spatele deciziilor pe care le iau. Noi judecăm lucrurile din perspectiva noastră, că e normal să stăm în casă, să nu infectăm alți oameni. 

ADVERTISEMENT

Dar noi, ca popor și ca istorie, nu avem mentalitatea asta. Cu toții, de la guvern și fotbal până la ieșirile astea la grătare”, susține fotbalistul.

ADVERTISEMENT