Fotbal intern

Cum își petrece timpul Ionuț Radu, blocat într-un hotel de 60 de zile: „Am învățat toate melodiile, toate versurile din playlist”

26.04.2020 | 10:35
Cum isi petrece timpul Ionut Radu blocat intrun hotel de 60 de zile Am invatat toate melodiile toate versurile din playlist
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a vorbit despre cum își petrece timpul în hotelul în care a rămas blocat de 60 de zile. Portarul naționalei se ține de glume și spune că a învățat toate versurile melodiilor pe care le ascultă.

Cum își petrece timpul Ionuț Radu, blocat într-un hotel de 60 de zile

Ionuț Radu, portarul Parmei, a vorbit despre cum își petrece timpul în hotelul în care este blocat de 60 de zile: „Am făcut și pian, am cântat și la chitară, am făcut și canto, dar nu e de mine, clar. Chinuiam profesorii”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ascult muzică? Am învățat toate melodiile, toate versurile din playlist”, a mai spus Ionuț Radu pentru sport.ro.

Mesajul emoționant al lui Ionuț Radu pentru români

Ionuț Radu a intrat în inima suporterilor români datorită discursurilor mobilizatoare ținute în vestiarul echipei naționale de tineret, semifinalistă a Campionatului European de tineret în vara anului 2019.

ADVERTISEMENT

„Îmi este dor de fotbal, știu că și vouă vă lipsește, dar acum, pentru prima dată în viața mea, fotbalul este pe plan secund. Trăim vremuri istorice, unele foarte dificile. Mă gândeam zilele trecute cum, acum mai puțin de un an, am luptat și ne-am atins un vis, calificarea la Jocurile Olimpice.

Acum este momentul să luptăm din nou, pentru a putea învinge un adversar invizibil. Acum nu mai e vorba despre glorie, nu mai scriem istorie, astăzi trebuie să supraviețuim. Luptăm pentru bunicii noștri, pentru părinții noștri.

ADVERTISEMENT

Astăzi nu mai luptăm cu inima, așa cum am făcut-o întotdeauna pe stadion, ci luptăm cu capul, respectând recomandările autorităților. Nu este greu, trebuie doar să stăm în casă. Nu ni se cere să mergem la război, nu ni se cere să luptăm, ci doar să stăm în casă.

Trebuie să mulțumim tuturor celor din sistemul medical, să le fim recunoscători, își riscă sănătatea pentru sănătatea noastră.

ADVERTISEMENT

Împreună putem învinge orice adversar, o vom face și acum și ne vom revedea pe stadion. Când vom simți mirosul ierbii proaspăt tăiate, vom ști că am învins!”, a transmis Ionuț Radu

ADVERTISEMENT