Life

Cum își petrece timpul Ștefan Bănică Jr. alături de fiul său cel mic. Imaginile care au adunat mii de like-uri

Ștefan Bănică Jr. a fost surprins într-o ipostază haioasă alături de fiul cel mic, iar imaginile au fost apreciate de mii de admiratori.
08.06.2021 | 21:43
Cum isi petrece timpul Stefan Banica Jr alaturi de fiul sau cel mic Imaginile care au adunat mii de likeuri
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și foarte rar postează imagini cu ei sau cu fiul lor. De această dată artistul și-a uimit fanii după ce a postat un filmuleț în care face sport alături de Alexandru. “Jogging/ La o discuție …”,  a fost mesajul care a însoțit filmulețul.

În urmă cu aproape trei săptămâni și Lavinia Pîrva posta o fotografie cu fiul său, de 2 ani. Până de curând, artistul și soția sa s-au ferit să posteze imagini cu micuțul Alexandru.

ADVERTISEMENT

Cum își petrece timpul Ștefan Bănică Jr. alături de fiul său cel mic

Ștefan Bănică Jr. și-a luat prin surprindere fanii, după ce a postat un video pe Instagram și fotografii pe Facebook în care apare alături de fiul cel mic, Alexandru. Sunt foarte rare aceste momente.

Atât artistul cât și Lavinia Pîrva nu au dorit să-și expună fiul absolut deloc până acum.

Cântărețul este un tătic dedicat și își petrece cât mai mult timp alături de cel mic, chiar dacă are un program destul de încărcat. Ștefan Bănică Jr. și Alexandru au ieșit afară să se plimbe și au fost protagoniștii unor imagini haioase.

ADVERTISEMENT

Au fost surprinși în timp ce alergau împreună. Fotografiile postate au fost însoțite de un mesaj. “Jogging/ La o discuție …”.

Imediat fanii au văzut postările, iar fotografiile și filmul au adunat rapid mii de like-uri.

“Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios și sănătos. Eu și soția mea vă mulțumim celor care ați fost alături de noi, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase”, scria artistul în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT
Ștefan Bănică Jr și fiul său la plimbare
Ștefan Bănică Jr și fiul său la plimbare

Fotografia care i-a surprins pe fani

În urmă cu aproape trei săptămâni și mama micuțului Alexandru a postat o fotografie cu acesta. Fanii au observat imediat că acesta este blond și au fost foarte uimiți.

“După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt!

Puși pe șotii și pe împrăștiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea cu atât suntem mai fericiți”, a scris Lavinia Pîrva pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT