Life

Cum își poate recupera Jador banii furați de pe card. Cântărețul a pierdut o sumă mare

Jador are posibilitatea de a-și recupera banii burați de pe card. Cântărețul a pierdut o sumă mare zilele trecute și este revoltat.
14.01.2023 | 21:52
Cum isi poate recupera Jador banii furati de pe card Cantaretul a pierdut o suma mare
Cum poate să-și recupereze Jador banii furați. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador este supărat după ce i-au fost furați banii din cont. Un recunoscut i-a accesat datele cardului bancar și a cheltuit tot ce era pe el.

Avocatul Adrian Cuculis explică cum poate Jador să-și recupereze banii furați

Zilele trecute, cântărețul de manele le-a povestit fanilor ce a pățit. O persoană necunoscută a reușit să-i acceseze datele cardului bancar și a furat toți banii din cont.

ADVERTISEMENT

Jador era convins că banca la care are cont este una destul de sigură și că hackerii nu vor avea acces la datele sale. Din păcate, inevitabilul s-a produs. Persoana respectivă a cheltuit toată suma de pe card.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce soluții are Jador pentru a-și recupera banii. În toate băncile ar trebui să existe sisteme de siguranță pentru a nu se ajunge în astfel de situații pentru clienți. În plus, cu ajutorul acestor sisteme, banca poate restitui banii.

ADVERTISEMENT

“De foarte multe ori băncile, și mă refer la băncile serioase care se respectă, au implementate proceduri de restituire de îndată a sumelor de bani.

În momentul în care ți-a fost clonat cardul, pur și simplu ai făcut plată la comerciant, ai fost plecat în străinătate și ai făcut o plată, de regulă actele copiatoare de date de pe card nu ai cum să le identifici și atunci nu ești tu de vină, iar banca în mod normal ar trebui să îți restituie acei bani.”, a declarat avocatul la Antena Stars, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei care trec prin asemenea situații trebuie să depună o sesizare penală. Se va efectua apoi o urmărire penală astfel încât să fie identificată persoana care a furat banii.

“Pentru a primi banii respectivi, banca ne obligă să depunem o sesizare penală în așa fel încât să se asigure că, ulterior, va exista și o urmărire penală și cei care ar putea să fie vinovați, dacă sunt găsiți, să aibă de unde să își recupereze banii la un anumit moment, dar de regulă cam rămâne în sarcina băncii situația aceasta.”, a adăugat Adrian Cuculis.

ADVERTISEMENT

Jador, revoltat după ce i0a fost furată o sumă mare de bani

Jador nu a crezut niciodată că i s-ar putea întâmpla așa ceva. Cântărețul are cont de patru ani la banca respectivă și nu a mai avut astfel de probleme.

Manelistul a mai făcut cumpărături online cu cardul și crede că hackerii au putut, astfel, să-i extragă datele.

Cel care i-a furat banii artistului i-a cheltuit deja pe toți, cardul fiind acum gol. Suma furată este una destul de mare, din spusele artistului.

“Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile.

A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu.

Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar.

Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile.”, a spus Jador pe rețelele sociale, acum câteva zile.

ADVERTISEMENT