Life

Cum își sărbătorea Fuego zilele de naștere pe vremea comunismului: „Ceaușescu și poporul”

Fuego va împlini în curând 46 de ani, prilej cu care și-a amintit despre modul în care își petrecea zilele de naștere în copilărie, înainte de anul 1989.
18.08.2022 | 13:28
Cum isi sarbatorea Fuego zilele de nastere pe vremea comunismului Ceausescu si poporul
Fuego a vorbit despre zilele de naștere din copilărie. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Înainte de anul 1989, Ziua Națională se sărbătorea pe 23 august, dată care coincide cu ziua nașterii lui Fuego. Paul Surugiu, pe numele său real, a povestit cum arătau aniversările sale în copilărie.

Fuego a făcut dezvăluiri despre felul în care își sărbătorea zilele de naștere în copilărie, pe vremea când țara era condusă de Nicolae Ceaușescu

Fuego s-a născut pe 23 august 1976, iar înainte de căderea comunismului în România, pe această dată se sărbătoarea Ziua Națională, astfel că aniversările sale nu erau cele mai plăcute pentru artist.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a povestit că în această perioadă, pregătirile pentru defilare erau în toi, iar el nu putea să lipsească, astfel că petrecerea de ziua lui avea loc întotdeauna mai târziu.

„Au fost zile foarte frumoase, doar că nu aveam posibilitatea să-mi țin zilele așa cum aș fi vrut eu, pentru că de fiecare dată în perioada aceasta eram la defilare.

ADVERTISEMENT

Se făceau tot felul de pregătiri pentru Ziua Națională și noi fiind copii, desigur, că primii ne luau…Cu stegulețul în mână, cu…cum era sloganul? Ceaușescu și poporul, să trăiască tricolorul.

Am prin Republica Socialistă România. Erau niște vremuri în care nu aveai cum să nu fii prezent. Practic, erai obligat să participi. Tot timpul, ziua mea mi-o țineam pe 24 august, nu pe 23”, a povestit artistul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum își va sărbători Fuego ziua de naștere anul acesta?

Nici în prezent, Fuego nu este adeptul petrecerilor cu fast, ci preferă să-și petreacă timpul cu familia și cu cele mai apropiate persoane.

„De obicei, nu prea îmi țin zilele de naștere. Cu familia, cu prietenii foarte apropiați, nu-mi place să epatez atunci când vine vorba de ziua mea de naștere.

ADVERTISEMENT

Sunt un om mai închis în mine, să zic așa. Încerc să răspund la toată lumea la telefon și prin mesaje. Anul trecut, mi s-a blocat, pur și simplu, telefonul”, a spus Fuego.

Fuego va lansa o carte chiar de ziua lui

De ziua lui, Fuego este cel care le va face cadouri fanilor săi. Artistul va lansa o carte în care a vorbit despre cariera sa și oamenii care i-au influențat viața, precum și un nou album.

„Cred că se va regăsi fiecare român în cartea aceasta pentru că eu, deși nu sunt un scriitor, mi-am așezat gândurile, în cei 28 de ani de activitate profesională. Va fi o carte simplă, despre mine, o carte despre colegii mei, mari personalități culturale pe care i-am cunoscut în acești ani.

Desigur, la sfârșitul cărții, va fi un CD cu cele mai frumoase cântece pe care le-am lansat și unele dintre ele le-am compus în plină pandemie”, a declarat cântărețul.

Totodată, Fuego a mărturisit că cei doi ani de pandemie l-au învățat că este necesar să aibă mai multă grijă de el, în ciuda faptului că își dorește să își încânte publicul.

„Am învățat în ăștia doi ani că trebuie să renunț la unele lucruri și să îmi văd un pic și de mine, de sufletul meu. Eu nu am avut timp de mine. Sunt un om care a muncit și muncește în continuu”, a susținut Fuego.

ADVERTISEMENT
Tags: