Life

Cum își sărbătorește Elena Gheorghe onomastica: ”Mă voi distra la repetiții”

Elena Gheorghe a dezvăluit ce planuri are pentru onomastica de Sfântul Constantin și Elena, din data de 21 mai. Vedeta a spus ce va face în această zi importantă.
21.05.2022 | 12:33
Cum isi sarbatoreste Elena Gheorghe onomastica Ma voi distra la repetitii
Elena Gheorghe, onomastică ieșită din comun. Cum petrece cântăreața această zi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină va avea parte o zi de nume ieșită din comun pentru că se pregătește intens pentru concertul de la Sala Palatului. Îndrăgita artistă este nevoită să meargă la repetiții inclusiv de propria onomastică.

Elena Gheorghe, onomastică ieșită din comun. Cum petrece cântăreața această zi

Elena Gheorghe nu-și sărbătorește onomastica printr-o petrecere mare ca-n anii trecuți, ci prin muncă. Cântăreața are în agendă repetiția finală pentru un eveniment foarte așteptat de fanii săi, concertul fiind pe primul plan pentru ea.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa nu uită de cei dragi, asta pentru că va avea alături familia. Artista vrea să-și facă timp pentru a se vedea cu fratele său, Costin, care de asemenea, își serbează onomastica, la fel și mama celor două vedete.

„O să petrec la sala de repetiții. Nu o să mai fie o petrecere ca în ultimii doi ani de pandemie. Aștept acest concert de acum doi ani, de când s-a anulat, iar acum este prioritar.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță mă voi distra la repetiții, este una dintre repetițiile finale, în condițiile în care pe 24 am concert. Familia va fi cu siguranță alături de mine, dar timp de petrecut nu știu dacă vom avea.

Vine un eveniment atât de mare și de important pentru mine, de ziua mea este repetiția finală. Totodată, este și ziua fratelui nostru și cu siguranță ne vom vedea, pentru că nu trece sărbătoare sau zi să nu ne vedem cumva, chiar dacă ne vedem pe Facetime.

ADVERTISEMENT

Pe 21 mai o să fie și ziua mamei noastre, deci trebuie să ne vedem cumva, dar nu o să fie o petrecerea ca în fiecare an”, a dezvăluit artista pentru wowbiz.ro.

Elena Gheorghe, nerăbdătoare să ajungă pe scenă

Elena Gheorghe așteaptă cu nerăbdare evenimentul programat pentru data de 24 mai 2022 pentru că este vorba de un concert care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

Spectacolul intitulat Armâna mea trebuie să iasă ca la carte, motiv pentru care frumoasa blondină vrea să ia o pauză timp de două zile. Vedeta va vorbi mai puțin ca să nu răgușească înainte de concert.

ADVERTISEMENT