Life

Cum își tratează iubita lui Codin Maticiuc prietenele. Ipostaza în care a fost surprinsă

Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a luat masa în oraș cu o prietenă, iar la final s-a oferit să achite întreaga notă de plată. Cu greu a acceptat banii de la cea care o însoțea.
06.06.2022 | 09:20
Cum isi trateaza iubita lui Codin Maticiuc prietenele Ipostaza in care a fost surprinsa
Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună o fetiță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Pandeli este la fel de generoasă ca și iubitul său, Codin Maticiuc. A luat masa în oraș cu prietenă și a vrut să facă cinste, însă aceasta nu a acceptat.

Generozitatea, punctul forte al iubitei lui Codin Maticiuc. Cum își tratează prietenele

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au o relație de câțiva ani. Frumoasa șatenă i-a oferit afaceristului o fetiță, pe Smaranda. Ea mai are un băiețel, dintr-o relație anterioară, pe care actorul îl tratează ca și cum ar fi copilul său biologic.

ADVERTISEMENT

Conform imaginilor surprinse de spynews.ro, Ana Pandeli s-a relaxat zilele acestea la o terasă, alături de o prietenă.  Cele două au petrecut minute bune împreună, au luat masa și au discutat, acordând foarte puțină atenție telefonului mobil.

Probabil pentru că este destul de ocupată, iubita lui Codin Maticiuc a fost și cea care a cerut nota de plată, pe care a și achitat-o.

ADVERTISEMENT

Prietena ei s-a oferit să-i dea o parte din bani, însă Ana Pandeli nu a vrut să accepte. După multe insistențe a celei care o însoțea, șatena s-a conformat. Și-a luat apoi rămas bun și s-a urcat la volanul mașinii sale de lux.

Ana Pandeli este pasionată de trasee montane

În urmă cu ceva timp, Codin Maticiuc a vorbit despre femeia care i-a dăruit o fetiță și pe care mult timp a ascuns-o de ochii publicului.

ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit că Ana Pandeli este pasionată de sport, antrenându-se în fiecare zi. Mai mult, tânăra este adepta traseelor montane și nu ține cont de gradul lor de dificultate. Ea a ajuns chiar și până în vârful muntelui Kilimanjaro.

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.

ADVERTISEMENT

Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei. A plecat în Tanzania (Africa) sa urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri)”, a dezvăluit Codin Maticiuc.

 

ADVERTISEMENT