Life

Cum îți dai seama că nu e interesat de tine. 5 semne care îți spun clar că trebuie să îl lași în pace

Cum îți dai seama că nu e interesat de tine și că ar fi bine să îl lași în pace? Există cinci semne esențiale pe care trebuie să le observi.
06.04.2023 | 18:37
Cum iti dai seama ca nu e interesat de tine 5 semne care iti spun clar ca trebuie sa il lasi in pace
Cum îți dai seama că nu e interesant de tine. Sursă foto: freepik
ADVERTISEMENT

Uneori poate fi dificil să își dai seama dacă nu e interesat de tine. Iar același lucru este valabil și în cazul fetelor. Sunt însă anumite semne destul de clare care îți confirmă faptul că a venit momentul să te retragi. Cel mai probabil acea persoană nu este pentru tine.

Cum îți dai seama că nu e interesat de tine

Fie că te-ai îndrăgostit, ori ai ieșit la câteva întâlniri frumoase, unele lucruri pot să devină complicate ulterior. Totuși, sunt persoane care nu recunosc însă că nu mai sunt interesate. Vestea bună este însă că atitudinea lor ne cam spune tot ceea ce avem nevoie să știm.

ADVERTISEMENT

Și totuși cum îți dai seama că nu e interesat de tine? În primul rând nu te mai gândi că problema este la tine. Poate fi vorba despre o nepotrivire de caracter și este cu atât mai bine când astfel de lucruri ies la suprafață rapid. În acest mod nu mai pierzi timpul și reușești să depășești mai repede impasul.

De obicei cele mai multe incertitudini apar la începutul relației. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să aflăm cele cinci semne care îți spun că nu mai e interesat de tine. Dacă le vei remarca pe toate, atunci a venit momentul să faci un pas înapoi.

ADVERTISEMENT

Primul și cel mai important este fosta sa relație. Dacă vorbește prea mult despre fosta sau fostul său partener, ori are doar cuvinte de laudă la adresa sa, atunci persoana de lângă tine nu a depășit încă momentul. Drept urmare, sunt slabe șansele ca aceasta să se implice într-o nouă relație.

5 semne care îți spun clar că trebuie să îl lași în pace

În final s-ar putea să realizezi că ești un leac de vindecare. Lucrurile pot evolua bine, dar totodată sunt șanse mari ca acestea să meargă și prost. Un al doilea semn care trebuie să îți dea de înțeles că nu e interesat de tine este timpul pe care ți-l oferă.

ADVERTISEMENT

Dacă este mai mereu ocupat și evită o interacțiune cu tine, ori să vă faceți planuri de viitor, cum ar fi un concediu, atunci mai bine îți revizuiești postura. Este destul de clar că în mintea acelei persoane există deja ceva, sau altcineva.

Cel de-al treilea semn sunt conversațiile care nu duc nicăieri. Nu îți spune nimic concret despre persoana sa, nici despre trecut și nici despre viitor. În acest sens, ar fi bine să îți dai seama că dacă nu se deschide în fața ta acum, nu o va face niciodată.

ADVERTISEMENT

Un al patrulea semn pe care îl vei observa este cel legat de afișarea în spațiul public. Dacă partenerul sau partenera ta nu vrea să mergeți împreună în locuri publice, ori să vă afișați pe internet, atunci semnele sunt clare. Cel mai probabil nu vrea să facă parte din viața ta.

Iar același lucru este valabil și în cazul în care petreceți prea mult timp doar în casă. Ultimul semn, de altfel și cel mai dureros și care îți spune că nu e interesat de tine este nepăsarea. Deși faci propuneri ori ai fel de fel de planuri, persoana de lângă tine va fi delăsătoare. Poate ascultă ce îi zici, dar în realitate nimic nu se va întâmpla.

ADVERTISEMENT
Tags: