Life

Cum îți dai seama că te iubește, în funcție de zodie. Semnele care dau de gol orice bărbat

Există semne clare după care poți să-ți dai seama dacă ai intrat sau nu în inima bărbatului care își place.
06.08.2021 | 16:08
Cum iti dai seama ca te iubeste in functie de zodie Semnele care dau de gol orice barbat
Cum îți dai seama că te iubește, în funcție de zodie. Semnele care dau de gol orice bărbat. Sursă foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Fiecare bărbat își arată dragostea în mod diferit. În funcție de zodie există totuși niște semne clare din care ai putea să-ți dai seama dacă cel pe care îl placi împărtășește aceleași sentimente.

Citește mai jos care sunt caracteristicile fiecărei zodii și apoi își vei da seama atunci când ești iubită.

ADVERTISEMENT

Cum îți dai seama că te iubește, în funcție de zodie. Semnele care dau de gol orice bărbat

Berbec

Berbecul este mereu extrem de direct și dacă te place îți va spune asta imediat. Acesta va încerca să-ți atragă atenția prin orice metode și va interveni imediat dacă va observa că ești curtată de un alt bărbat. Nu îți dă niciodată timp de gândire.

Taur

Dacă atragi atenția unui nativ Taur, îți vei da seama imediat. Acestora le place să facă mici cadouri sau gesturi tandre. El va încerca să te atragă apelând la simțurile tale. Oricum, îți vei da seama imediat dacă le-ai stârnit interesul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni doresc mereu să cunoască mai multe femei. Se va interesat de tine, va încerca să afle cât mai multe amănunte, apoi vei observa că este interesat și de altă femeie. Trebuie să-i captezi atenția și să-l fascinezi, astfel încât să nu se mai uite și la altele. Cel mai clar semn că te place este atunci când revine mereu la tine și petreceți din ce în ce mai mult timp împreună.

Rac

Când vine vorba despre acești nativi este extrem de greu să-ți dai seama ce gândesc. Pentru că nu doresc să sufere ajungi foarte greu la inima lor. Cea mai simplă metodă este să le câștigi încrederea. Îți va mărturisi totuși foarte greu. Vor începe totuși să facă diferite gesturi. Dacă vor dori să te ajute, să te protejeze, sau să repare unele lucruri pentru tine atunci este clar că te plac. Pot fi foarte protectori.

ADVERTISEMENT

Leu

Dacă atragi atenția unui nativ născut în această zodie vei afla imediat. Aceștia sunt foarte pasionali și adoră să facă gesturi mărețe.

Fecioară

Sunt extrem de rezervați și nu se vor lupta niciodată cu o altă persoană pentru inima unei femei. Preferă să se retragă pentru ca tu să decizi. Dacă îl interesezi el va fi mereu atent la tot ce spui și va încerca să-ți dea sfaturi. Este mereu respectuos.

ADVERTISEMENT

Balanță

Bărbații Balanță sunt printre cei mai romantici și mai sensibili. Îți vei da seama imediat dacă te place. Fie că va trimite mesaje, flori sau o va spune prietenilor.

Scorpion

Nativii Scorpion nu flirtează niciodată. Dacă te plac vor căuta să petreacă timp cu tine și te va urmări cu atenție. Sunt însă extrem de geloși.

Săgetător

Are un simț al umorului foarte dezvoltat și dacă i-ai stârnit interesul va încerca mereu să te facă să râzi. Se va purta mereu copilărește și îți va povesti tot felul de lucruri. Atenția lui nu este însă constantă.

Capricorn 

Este de regulă extrem de direct. Vrea să știe totul despre tine și el stabilește tot ce faceți împreună. Uneori chiar dacă are intenții bune, tu ai putea crede că este greu de înțeles.

Vărsător

Nu sunt foarte direcți. Poate părea indiferent și nu arată zilnic faptul că este interesat de tine.

Pești

La început nu îți poți da seama exact dacă este sau nu interesat de tine. Nativii zodiei te vor privi lung, ar putea să-ți ofere un dar, sau chiar să-ți recite câteva versuri. Sunt romantici și nu își țin sentimentele ascunse mult timp, potrivit divahair.ro.

ADVERTISEMENT