News

Cum îți recuperezi toate mesajele de pe Whatsapp dacă dintr-un motiv sau altul schimbi telefonul

22.08.2019 | 10:37
Cum iti recuperezi toate mesajele de pe Whatsapp daca dintrun motiv sau altul schimbi telefonul
Gata cu fake news! WhatsApp introduce funcția care verifică informațiile false

Dacă smartphone-ul actual nu se mai ridică la nivelul așteptărilor tale și te gândești tot mai serios să îl schimbi, însă vrei ca mesajele de pe Whatsapp să nu dispară definitiv, FANATIK îți sare în ajutor. În rândurile următoare îți vom dezvălui toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a recupera toate conversațiile purtate prin intermediul celebrului serviciu de mesagerie vocală.

Cum poți recupera mesajele de pe Whatsapp dacă schimbi telefonul

Dacă ți-ai propus să treci, spre exemplu, de la un iPhone la un Android, fără a schimba, însă, numărul de telefon, nu trebuie să îți faci nicio grijă, pentru că toate mesajele și informațiile contului vor rămâne intacte. Aceste informații sunt asociate numărului de telefon, astfel că tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Whatsapp pe noul dispozitiv și să finalizezi procesul de înregistrare a numărului.

În cazul în care vrei să renunți inclusiv la numărul de telefon, va trebui să transferi actualul cont de Whatsapp către noul număr. În acest sens, platforma pune la dispoziția utilizatorilor opțiunea „Schimbați număr”, cu ajutorul căreia toate datele, fie că vorbim despre mesaje, sau informații referitoare la cont, vor fi transferate în cel mai scurt timp.

Whatsapp este cel mai cunoscut serviciu de mesagerie
Whatsapp este cel mai cunoscut serviciu de mesagerie

Ce să faci în cazul în care telefonul tău a fost furat

Nu puține sunt cazurile în care utilizatorilor Whatsapp le-au fost furate telefoanele mobile, autorii având automat acces la conturile de whatsapp ale respectivelor persoane. Pentru a evita ca altcineva să folosească informații private în scopuri nu tocmai nobile, va trebui să te adresezi operatorului de telefonie mobilă, pentru a-i solicita blocarea de urgență a cartelei SIM.

Astfel, nu va mai exista posibilitatea ca respectivul cont să fie reînregistrat pe dispozitivul în cauză, din moment ce pentru înregistrarea unui număr pe WhatsApp este nevoie de parcurgerea unei proceduri de verificare prin SMS sau apel. În plus, contul odată dezactivat va fi șters definitiv în termen de 30 de zile.

 

Tags: