Fotbal intern

Cum joacă Bogdan Vintilă în meciul cu CFR Cluj. Tănase e titular. Antrenorul a decis să nu rişte cu Panţîru. Intră Momcilovic!

02.02.2020 | 18:22
Cum joaca Bogdan Vintila in meciul cu CFR Cluj Tanase e titular Antrenorul a decis sa nu riste cu Pantiru Intra Momcilovic
ADVERTISEMENT

FCSB joacă la Cluj, contra CFR-ului, primul meci din sezonul de primăvară. FANATIK a aflat primul „11” pe care Bogdan Vintilă îl va trimite în teren, iar Florin Tănase apare printre titulari, după ce în ultimele trei zile s-a antrenat normal.

UPDATE. ora 18.25. FCSB a anunţat oficial felul în care va juca Bogdan Vintilă în meciul cu CFR Cluj. FANATIK a avut dreptate, Florin Tănase fiind titular în “Gruia” după ce a fost recuperat, iar Nedelcu apare şi el la mijloc. Singura dilemă era dacă problemele medicale ale lui Panţîru îl vor împiedica să intre în primul 11, iar Vintilă a decis să nu rişte. Astfel, Marko Momcilovic va fi titular pe partea stângă a apărării, pentru prima oară după un an şi jumătate! El jucase ultima oară în august 2018, în Europa League, contra lui Hajduk Split!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,90 este cota pentru „Florin Tănase marchează”. Vezi aici toate cotele!


ŞTIREA INIŢIALĂ, ora 13.22

Florin Tănase, titular în CFR – FCSB!

Bogdan Vintilă avea creionat primul „11” cu care urma să joace în meciul cu CFR Cluj încă de la revenirea din cantonamentul din Spania, singura dilemă fiind legată de căpitanul Florin Tănase, care era incert din cauza problemelor medicale de la tendon.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Tănase s-a antrenat normal în ultimele trei zile dinaintea derby-ului cu CFR Cluj și va fi titular în meciul cu CFR Cluj, urmând să evolueze în spatele celor doi atacanți, Dennis Man și Florinel Coman.

Dragoș Nedelcu va fi „închizătorul” din echipa „roș-albastră”, urmând să apară în linia de trei de la mijlocul terenului alături de Olimpiu Moruțan și de Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

FCSB se va baza pe aceeași linie defensivă folosită și în finalul sezonului de toamnă, cu Bălgrădean în poartă, Vali Crețu în banda dreapta, Iulian Cristea și Bogdan Planic stoperi, în timp ce în partea stângă va apărea Ionuț Panțîru, care a avut ceva probleme în ultimele zile, dar, cel mai probabil, va fi trimis pe teren, Aristidis Soiledis fiind indisponibil din cauza unei accidentări.

Primul 11 ales de Bogdan Vintilă pentru meciul cu CFR Cluj (4-3-1-2):

  • Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Panţîru (Momcilovic) – Moruțan, Nedelcu, Oaidă – Tănase – Man, Coman.

ADVERTISEMENT

300 de suporteri pentru FCSB

FCSB va beneficia de suportul a aproximativ 300 de fani la meciul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

100 de ultrași au plecat din București duminică dimineață, în jurul orei 11:00, în timp ce alte grupuri de suporteri se vor alătura din Pitești și din Cluj și localități de lângă Cluj.

Miza meciului cu CFR a crescut pentru FCSB după victoria obținută de Dinamo sâmbătă seară, 2-0 cu Astra, rezultat ce le permite să ajungă pe primul loc în Liga 1 în cazul în care vor învinge la Cluj și în restanța cu Voluntari, ce se va juca pe 6 februarie.

ADVERTISEMENT