Fotbal international

Cum joacă Dan Petrescu meciul infernal de la Rennes! Atac cu Omrani, Traore și Deac. EXCLUSIV

24.10.2019 | 12:26
Cum joaca Dan Petrescu meciul infernal de la Rennes Atac cu Omrani Traore si Deac EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este decis să joace pe cartea atacului meciul extre, de dificil cu Rennes, din etapa a treia a Grupei E din Europa League. FANATIK a aflat că tehnicianul campioanei din Casa Pariurilor Liga 1 va folosi un trident ofensiv inedit și mai mulți jucători care au fost menajați de partida de campionat cu Universitatea Craiova.

Cum joacă Dan Petrescu meciul infernal de la Rennes

CFR Cluj se așteptă la un meci dificil pe terenul celor de la Rennes, dar Dan Petrescu nu se teme și pregătește o formulă cu trei atacanți prin care va încerca să-și surprindă adversarul. Din informațiile FANATIK, echipa de start a ardelenilor va arăta astfel: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Omrani, Traore, Deac.

ADVERTISEMENT

Se remarcă faptul că în primul 11 al formațiie din Gruia vor reapărea Andrei Burcă, Ciprian Deac, Mihai Bordeianu, Billel Omrani și Damjan Djokovic, cu toții menajați la întâlnirea cu Universitatea Craiova, din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor. Dacă primii trei nu ai fost nici în lot la partida împotriva oltenilor, ceilalți doi au intrat în repriza secundă iar francezul a și marcat.

Ciprian Deac în duel pentru balon cu Răzvan Oaidă în meciul FCSB – CFR Cluj

Arbitrul cu ghinion la Rennes – CFR Cluj

Billel Omrani va fi titularizat în banda dreaptă a atacului clujenilor la Rennes, asta deși antrenorul Dan Petrescu a anunțat la conferința de presă că francezul este incert și nu știre dacă va putea să-l folosească. Formația franceză traversează o perioadă nefastă, nereușind să mai câștige de două luni. Vestea proastă pentru clujeni este că partida va fi arbitrată de rusul Aleksei Eskov, cel care le-a purtat ghinion echipelor din România pe parcursul timpului.

ADVERTISEMENT
Tags: