Fotbal intern

Cum joacă FCSB în meciul cu Viitorul! Moruțan, în locul lui Oaidă. Tănase, vârf fals. Echipa de start. EXCLUSIV

15.12.2019 | 13:46
Cum joaca FCSB in meciul cu Viitorul Morutan in locul lui Oaida Tanase varf fals Echipa de start EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB speră să continue forma bună din ultimele etape de campionat cu o nouă victorie în fața Viitorului care să o apropie de locurile fruntașe. FANATIK a aflat ce schimbări pregătește Bogdan Argeș Vintilă în meciul în care îl întâlnește pe Gheorghe Hagi, fostul său antrenor, dar și patron.


(P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 2.60 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!


Cum joacă FCSB în meciul cu Viitorul! Moruțan, în locul lui Oaidă. Vezi primul “11”

Conform informațiilor noastre, antrenorul FCSB va începe meciul fără Gnohere, preferându-l ca vârf fals pe Florin Tănase. În plus, Olimpiu Moruțan îl va înlocui la mijlocul terenului pe Răzvan Oaidă, jucător care s-a accidentat și va rata finalul anului.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea este apt de joc, însă Vintilă îl va prefera în centrul defensivei tot pe Aris Soiledis. Cel mai probabil, Cristea a fost pedepsit pentru greșelile pe care le-a făcut în ultima vreme. Astfel, pentru a treia oară în ultimele patru etape cuplul de fundaș centrali la FCSB va fi Planic-Soiledis.

Echipa de start a FCSB în meciul cu Viitorul: Bălgrădean – Creţu, Planic, Soiledis, Panțîru – Popescu, Nedelcu, Moruțan – Man, Tănase, Coman. 

ADVERTISEMENT

FCSB, una dintre cele mai în formă echipe din Casa Pariurilor Liga 1

FCSB este una dintre cele mai în formă echipe din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a suferit o singură înfrângere și a remizat de două ori în ultimele 12 etape din campionat, fiind în acest moment pe locul 6 cu 33 de puncte.

Roș-albaștri au și un meci mai puțin disputat după ce confruntarea împotriva lui FC Voluntari de pe 30 noiembrie a fost amânată pentru luna februarie din cauza terenului impracticabil.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în fața echipei lui Hagi, FCSB își va depăși adversara din această seară care are doar două puncte în plus. Viitorul a pierdut două din ultimele trei etape la limită, 0-1 cu Botoșani și Astra.

Meciul tur cu Viitorul, semnalul revenirii FCSB-ului în campionat

FCSB încă plătește tribut începutului slab de campionat în care a suferit cinci înfrângeri succesive. Echipa lui Vintilă și-a revenit după ce a fost eliminată în play-off-ul din Europa League de Guimaraes și este la doar 7 puncte de liderul Astra, cu un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Viitorul din tur a fost semnalul revenirii roș-albaștrilor pe plan intern. Bogdan Argeș Vintilă, la al treilea său meci pe banca tehnică a roș-albaștrilor, a reușit să obțină prima victorie, 2-1 cu echipa lui Hagi.

  • 29 de puncte din 36 posibile a câștigat FCSB de la meciul tur cu Viitorul
  • 1 eșec a suferit FCSB de la 1 septembrie (1-2 cu Astra Giurgiu)

 

 

ADVERTISEMENT