Sport

Cum joacă FCSB în primul meci din mandatul lui Todoran! Surprizele noului antrenor

FCSB joacă împotriva lui FC Botoşani în prima etapă a din noul sezon. Dinu Todoran a pregătit câteva surprize la debutul său ca antrenor la roş-albaştrii.
15.07.2021 | 19:38
Cum joaca FCSB in primul meci din mandatul lui Todoran Surprizele noului antrenor
ADVERTISEMENT

FCSB deschide noul sezon din Liga 1 în deplasarea de la Botoşani. Va fi primul meci pe banca tehnică a roş-albaştrilor pentru Dinu Todoran, care a pregătit câteva surprize în echipa de start.

Cum joacă FCSB în primul meci din mandatul lui Todoran! Trei jucători debutează la roş-albaştrii

În primul “11” de la FCSB şi-au făcut loc trei debutanţi. Stipe Vucur este folosit în mijlocul defensivei, Alexandru Creţu va juca la mijlocul terenului, în timp ce Andrei Cordea este folosit în linia ofensivă.

ADVERTISEMENT

Cum arată FCSB în prima etapă (4-3-3): Vlad – V. Creţu, Haruţ, Vucur, Radunovic – Moruţan, A. Creţu, Oaidă – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Dinu Todoran.

Cum joacă FCSB în primul meci din mandatul lui Todoran! Surprizele noului antrenor
Cum joacă FCSB în primul meci din mandatul lui Todoran! Surprizele noului antrenor

Andrei Vlad revine între buturi! Iulian Cristea, doar pe bancă

Andrei Vlad revine între buturi la FCSB după ce în ultimele etape ale sezonului precedent au fost folosiţi Straton şi Târnovanu. Fundaşi laterali sunt Vali Creţu şi Risto Radunovic, în timp ce la nivel de stopperi avem câteva schimbări.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea începe pe banca de rezerve sezonul, iar în lipsa lui Andrei Miron, accidentat, nou venitul Stipe Vucur face cuplu în defensivă cu Denis Haruţ, cel care a fost folosit şi pe postul de fundaş dreapta.

Alexandru Creţu începe la mijloc! Gigi Becali a anunţat că va fi fundaş central

La mijloc evoluează Răzvan Oaidă, nou venitul Alexandru Creţu şi Olimpiu Moruţan. Este un mic bizară folosirea lui Creţu la mijloc, în condiţiile în care Gigi Becali a anunţat că a fost adus pe postul de fundaş central.

ADVERTISEMENT

În atac îl regăsim pe Andrei Cordea pe postul de aripă dreapta, golgheterul sezonului trecut Florin Tănase joacă în centru, iar Octavian Popescu joacă în partea stângă a ofensivei celor de la FCSB.

Atacantul de careu adus de la Viktoria Plzen, Zdenek Ondrasek începe confruntarea pe banca de rezerve. Tot acolo îl regăsim şi pe Ovidiu Popescu, unul dintre oamenii de bază din sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Urmează o perioadă aglomerată pentru FCSB! Meciuri din trei în trei zile

Pentru FCSB urmează o perioadă foarte aglomerată cu meciuri din trei în trei zile, campionat şi preliminariile cupelor europene. Astfel, Dinu Todoran va fi obligat să schimbe destul de mult de la un meci la altul:

”Sunt la început de carieră, dar sunt pregătit, avem un staff foarte puternic și la Steaua trebuia să se facă performanță. Vrem grupele Conference League titlul și Cupa României.

Vrem să demonstrăm că suntem capabili pentru a face performanță”, a spus Dinu Todoran la prima sa conferinţă de presă de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT