Fotbal intern

Cum joacă FCSB la meciul cu Chindia. Schimbare importantă: alt cuplu de fundași centrali; Iulian Cristea, urcat la mijloc. FANATIK confirmat

20.10.2019 | 18:42
Cum joaca FCSB la meciul cu Chindia Schimbare importanta alt cuplu de fundasi centrali Iulian Cristea urcat la mijloc FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României, FCSB, încheie turul sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1 la Ploiești. Pe stadionul ”Ilie Oană”, elevii lui Bogdan Vintilă întâlnesc Chindia Târgoviște, într-un meci care se anunță extrem de dificil, dâmbovițenii fiind într-o formă foarte bună. Pentru meciul de duminică, antrenorul roș-albaștrilor va opera câteva schimbări importante în formula de start.


UPDATE, 20 octombrie, ora 18.43. FCSB a anunţat oficial echipa de start pentru partida cu Chindia. Mutările anunţate de FANATIK sunt confirmate: Iulian Cristea e urcat în linia de mijloc, iar cuplul de fundaşi centrali e format din bulgarul Ciorbadjinski şi sârbul Planic. Singura modificare de ultimă oră e înlocuirea lui Cristea Manea cu Valentin Creţu pe partea dreaptă a apărării. În rest, Gnohere este în atac, iar Moutinho primeşte o nouă şansă în locul suspendatului Coman.

ADVERTISEMENT

FCSB cu Chindia: 

  • Vlad – Creţu, Planic, Ciorbadjiski, Panţîru – Iulian Cristea, Vînă- Moruţan, Tănase, Moutinho – Gnohere

Rezerve: Bălgrădean – Manea, Soiledis, Hora, Tsoumou, Adi Popa, Niţă

Chindia:

  • Aioani – C. Dinu, Pițian, Leca – Martac, Rață, Bic, Dumitrașcu – Neguț, Florea, Dumiter

Rezerve: Popescu, Neciu, Dudea, L. Mihai, A. Burlacu, Cherchez, Benga


ŞTIREA INIŢIALĂ, 20 octombrie, ora 14.15

Cum joacă FCSB la meciul cu Chindia. Schimbare importantă: alt cuplu de fundași centrali; Iulian Cristea, urcat la mijloc

Forțat de accidentări și suspendări, Bogdan Vintilă va recurge la mai multe modificări în primul ”11”. Din informațiile FANATIK, formula de start a celor de la FCSB va suferi schimbări și permutări în toate compartimentele. În primul rând, FCSB nu va conta între buturi pe titularul Cristian Bălgrădean. Folosit de Mirel Rădoi în ambele meciuri ale naționalei U21 din preliminariile EURO 2021 cu Ucraina U21 și Irlanda de Nord U21, Andrei Vlad primește șanse și la echipa de club.

ADVERTISEMENT

În fața lui Vlad nu va mai apărea cuplul obișnuit de fundași centrali, Bogdan Planic – Iulian Cristea. Locul jucătorului adus de la Gaz Metan Mediaș va fi luat de Bozhidar Ciorbadjiski. Cristea nu va fi pe bancă, ci în linia mediană, acolo unde va face cuplu la închidere cu Ionuț Vînă. Dragoș Nedelcu și Lucian Filip, deși recuperați, nu vor fi folosiți de Vintilă din primul minut pentru a nu se risca alte accidentări.

În spatele unicul vârf, care va fi Harlem Gnohere, FCSB îi va trimite pe Olimpiu Moruțan, Florin Tănase și Thierry Moutinho. Acesta din urmă apare în locul suspendatului Florinel Coman. Răzvan Oaidă ratează și el meciul cu Chindia, din acelaşi motiv ca”Mbappe”.

ADVERTISEMENT

Echipa de start pe care o va alinia FCSB în meciul cu Chindia:

  • Vlad – Manea, Planic, Ciorbadjiski, Panţîru – Iulian Cristea, Vînă- Moruţan, Tănase, Moutinho – Gnohere