Fotbal intern

Cum va juca Dinamo în meciul decisiv pentru play-off cu FC Botoșani. Papazoglou va fi titular!

Cum va juca Dinamo în meciul decisiv pentru play-off cu FC Botoșani. Papazoglou va fi titular!
Mircea Rednic schimbă formula de start pentru partida cu FC Botoșani
ADVERTISEMENT

Dinamo București a început excelent anul 2019. „Câinii” au câștigat două partide consecutive, în compania celor de la Poli Iași, scor 3-0 și cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-0. Astfel, trupa lui Mircea Rednic are din nou speranțe la play-off. Dinamoviștii au însă mare nevoie de victorie în meciul din această etapă, împotriva celor de la FC Botoșani. Astfel, FANATIK a aflat că tehnicianul dinamovist propune pentru partida împotriva moldovenilor o așezare interesantă, în care se va regăsi și atacantul grec Athanasios Papazoglou!

„Am avut ceva probleme după meciul de la Sepsi. Trei jucători nu s-au antrenat: Jordan Mustoe, Rachid Ait-Atmane și Simon Zenke. Au intrat la antrenamente vineri. Acum vom vedea care e situația lor”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei. Prima problemă pentru Mircea Rednic va fi să caute un înlocuitor pentru Deian Sorescu, cel care este suspendat pentru meciul împotriva lui FC Botoșani. „Puriul” a anunțat la conferința de presă că îi va folosi fie pe Aliji, fie pe Denis Ciobotariu, în funcție de starea de sănătate a lui Mustoe. FANATIK a scris că Rednic îl va juca cel mai probabil pe Aliji în flancul drept al apărării, întrucât albanezul își poate folosi lejer ambele picioare. Asta în timp ce pe flancul stâng va intra Jordan Mustoe.

Cum joacă Dinamo în meciul cu FC Botoșani. Papazoglou intră lângă Montini!

A doua problemă pentru Mircea Rednic vine la mijlocul terenului, acolo unde Zenke și Ait-Atmane au avut și ei probleme medicale. Cu toate acestea, cei doi au șanse destul de mari să intre cu FC Botoșani, în timp ce Jaadi s-ar putea să se vadă pe banca de rezerve, după ce Rednic l-a criticat pe mijlocaș pentru că are un joc mult prea individualist. De altfel, tehnicianul lui Dinamo a discutat despre calitățile și defectele lui Jaadi, într-un interviu acordat pentru FANATIK: Problema lui e de disciplină tactică. De aia nici nu s-a încadrat la Antwerp. Nici eu nu sunt foarte deschis că na, suntem alte generații. Dar e un jucător care poate face diferența 1 versus 1. Îl mai fură jocul, mai și exagerează cu un dribling, dar discuțiile mele cu el au fost clare. Să nu vină să creadă că e mare jucător, că nu a demonstrat nimic. Aici are șansa și calitățile să demonstreze”, a spus antrenorul dinamovist.

ADVERTISEMENT
Rada Jaadi s-ar putea să își piardă locul de titular în Dinamo – FC Botoșani

O altă surpriză pe care o pregătește Mircea Rednic este o schimbare a sistemului de joc. Astfel, Dinamo va trece în meciul cu FC Botoșani din 4-2-3-1 în 4-4-2. Golgeterul Mattia Montini va fi însoțit în ofensivă de atacantul grec Athanasios Papazoglou. Fostul jucător al lui PAOK și Olympiakos, care a venit de la Hapoel Haifa, ar putea să debuteze pentru Dinamo în meciul din etapa a 24-a. O altă variantă ar fi cu Montini în spatele lui Papazoglou. Astfel, Rednic ar putea să păstreze formula 4-2-3-1, cu o linie de 3 mijlocași ofensivi în spatele vârfului elen.

Cum ar putea arăta Dinamo la meciul cu FC Botoșani:

  • 4-4-2: McDermott – Aliji, Klimavicius, Ric Grigore, Mustoe – Zenke, Filip, Atmane, Nistor – Montini, Papazoglou
  • 4-2-3-1: McDermott – Aliji, Klimavicius, Ric Grigore, Mustoe – Filip, Atmane – Zenke, Montini, Nistor – Papazoglou
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri