Sport

Cum joacă Mirel Rădoi în meciul cu CS Mioveni! U Craiova, schimbări majore în “primul 11”. Oltenii au făcut deplasarea în ziua meciului. Exclusiv

Mirel Rădoi pregăteşte schimbări importante în echipa Universităţii Craiova pentru meciul cu Mioveni. Oltenii vor face deplasarea la Severin chiar în ziua meciului programat la ora 16:00.
14.08.2022 | 07:00
Cum joaca Mirel Radoi in meciul cu CS Mioveni U Craiova schimbari majore in primul 11 Oltenii au facut deplasarea in ziua meciului Exclusiv
Mirel Rădoi, în meciul dintre U Craiova şi Zorya. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are un moral foarte bun înaintea meciului din SuperLiga cu CS Mioveni. Oltenii au întors în mod entuziasmant soarta calificării în play-off-ul Conference League în returul cu Zorya Lugansk, meci câştigat cu 3-0, după 0-1 în tur.

Cum joacă Mirel Rădoi în meciul cu CS Mioveni! U Craiova, schimbări majore în “primul 11”

Mirel Rădoi pregăteşte schimbări importante în echipa de start a meciului cu CS Mioveni. Din informaţiile FANATIK, jumătate din echipa Universităţii Craiova va fi schimbată pentru confruntarea de la Severin.

ADVERTISEMENT

Antrenorul vrea să odihnească o parte a titularilor care “au dus greul” în acest debut de sezon. În plus, Rădoi se foloseşte de acest meci pentru a rula lotul şi a-i vedea la lucru şi pe jucătorii care prind mai rar “primul 11”.

Nistor, Rivaldinho sau Martic ar putea apărea în echipăa de start!

Astfel, sunt mari şanse ca în echipa de start să apară Dan Nistor, Rivaldinho, Mihai Căpăţână, Bogdan Vătăjelu sau Ivan Martic, toţi fiind jucători care nu au fost folosiţi în returul cu Zorya, din Conference League.

ADVERTISEMENT

Confruntarea are loc la Severin după ce stadionul “Ion Oblemenco” a fost preluat de organizatorii festivalului “Intencity”. Cele două formaţii din Craiova vor evolua în exil în următoarea lună şi jumătate pentru că gazonul de pe stadion urmează să fie înlocuit.

U Craiova face deplasarea la Severin în ziua meciului!

Echipa lui Mirel Rădoi va evolua la Severin şi meciul de joi, din play-off-ul Conference League, cu Hapoel Beer Sheva. Returul va avea loc în Israel, o săptămână mai târziu. În acest sens, oficialii echipei au pregătit pachete speciale pentru fani, care pot să îşi ia la un preţ mai mic bilet valabil atât la meciul cu Mioveni, cât şi la cel cu Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Universitatea Craiova va face deplasarea la Severin, chiar în ziua meciului. Este o decizie surprinzătoare, în condiţiile în care confruntarea este programată destul de devreme, la ora 16:00.

Obiectivul principal în acest debut de sezon: calificarea în grupele Conference League!

Universitatea Craiova a avut un început mai slab de sezon, însă ultima săptămână a fost fructuoasă pentru echipa lui Rotaru. U Craiova a învins cu 2-1 rivala din oraş, iar trei zile mai târziu a reuşit calificarea în play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

Obiectivul primordial al oltenilor este calificarea în grupele europene acolo unde adversarul este unul abordabil. U Craiova este la a şasea participare europeană consecutivă, însă niciodată nu a prins grupele unei competiţii europene.

  • 5 puncte a adunat U Craiova în primele 4 etape din SuperLiga
  • 110 kilometri sunt între Craiova şi Severin

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 3,60 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT