Fotbal intern

Cum joacă U Craiova cu Sepsi OSK. Oltenii se pot apropia la un punct de CFR Cluj!

15.03.2019 | 16:11
Cum joaca U Craiova cu Sepsi OSK Oltenii se pot apropia la un punct de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Sepsi OSK și U Craiova se joacă azi, de la ora 20.30, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe stadionul din Sfântu Gheorghe, iar Devis Mangia s-a hotărât cum va juca echipa sa pentru ca oltenii să poată să se apropie la un singur punct de CFR Cluj.

Cum Joacă U Craiova cu Sepsi OSK

Oficialii echipei Universitatea Craiova au hotărât ca oltenii să plece cu avionul din Bănie. Astfel, delegația Științei a ajuns pe aeroportul din Sibiu în cursul zilei de joi, iar apoi au plecat cu autocarul spre Brașov, unde au rămas peste noapte. Elevii lui Devis Mangia vor pleca spre Sfântu Gheorghe cu câteva ore înaintea partidei cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic și Nuno Rocha fac parte din lotul Universității Craiova pentru meciul cu Sepsi OSK, dar cei doi se vor despărți de olteni după meci pentru că au fost convocați la echipele naționale pe care le reprezintă. Totodată, Stephane Acka va fi rezervă, iar Răzvan Popa a fost lăsat acasă de Devis Mangia, la fel ca Meza Colli și Matteo Fedele.

Fotbaliștii Craiovei se bucură după victoria cu Astra Giurgiu
Fotbaliștii Craiovei se bucură după victoria cu Astra Giurgiu

U Craiova atacă Sepsi cu Koljic

Asta nu e tot! Elevii lui Devis Mangia vor fi susținut la Sfântu Gheorghe de aproximativ 100 de fani, iar antrenorul grupării din Bănie a hotărât ca Nuno Rocha să înceapă meciul pe banca de rezervă, urmând ca acesta să fie introdus pe parcus pentru ca fanii prezenți la Sfântu Georghe să nu reacționeze împotriva atacantului. 

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă a celor de la Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martici, Kelici, T. Ferreira, Bancu- Cicâldău, Mateiu – Bărbuț, Mihăilă, Drăghici – Koljic