News

Cum justifică Rareș Bogdan contrele din PNL! Răspuns ferm și despre trecerea la Interne

20.12.2020 | 13:58
Cum justifica Rares Bogdan contrele din PNL Raspuns ferm si despre trecerea la Interne
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a încercat să justifice contrele din PNL care au avut loc în urma negocierilor pentru formarea noului Guvern! Astfel, europarlamentarul a explicat refuzul lui Ludovic Orban de a organiaa Biroul Politic Național. 

Vă readucem aminte că mai mulți lideri ai partidului au solicitat această întrunire fiind nemulțumiți de negocierile duse de tabăra Orban cu viitorii parteneri de guvernare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Rareș Bogdan a precizat că PNL este „un partid viu” și că „nu există neînțelegeri”. Europarlamentarul susține că e mai importantă formarea unui guvern în aceste momente.

Cum justifică Rareș Bogdan contrele din PNL!

„A fost o rugăminte a președinților de filiala (organizarea unui BPN, ședința respinsă de Ludovic Orban – n.r.), pentru a purta o discuție.

ADVERTISEMENT

Nu a fost nimic războinic. Considerăm că acum mult mai important e să dăm rapid un guvern. Am considerat că discuțiile noastre în partid mai pot suportă amânare.

Nu există neînțelegeri. Noi suntem un partid foarte mare, cu 245.000 de membri. E un organism viu. Lucrurile nu sunt deloc anormale, dezbaterea e firească într-un partid.

ADVERTISEMENT

Împreună cu Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Emil Boc și ceilalți membri ai conducerii PNL vom face să avem un guvern funcțional cu USR/PLUS și UDMR”, a zis Rareș Bogdan la Digi 24.

Rareș Bogdan nu a ezitat și a explicat că nu este interesat de funcția de ministru, indiferent de numele ministerului.  „Am văzut și eu că sunt un nume care apare pentru poziții de ministru.

ADVERTISEMENT

Ba la Interne, ba la Externe. Dar eu sunt europarlamentar și prioritatea mea e să-mi duc mandatul până la capăt.

Deocamdată, la ministerul de Interne avem un ministru excepțional, pe Marcel Vela. Important e că, până la Crăciun, să avem un guvern”, a adăugat Rareș Bogdan.

 

 

ADVERTISEMENT