ADVERTISEMENT
News

Cum justifică Rareș Bogdan contrele din PNL! Răspuns ferm și despre trecerea la Interne

Autor: Alexandru Năstase | 20.12.2020 | 13:58
Cum justifică Rareș Bogdan contrele din PNL! Răspuns ferm și despre trecerea la Interne
Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit despre contrele din PNL. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Rareș Bogdan a încercat să justifice contrele din PNL care au avut loc în urma negocierilor pentru formarea noului Guvern! Astfel, europarlamentarul a explicat refuzul lui Ludovic Orban de a organiaa Biroul Politic Național. 

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că mai mulți lideri ai partidului au solicitat această întrunire fiind nemulțumiți de negocierile duse de tabăra Orban cu viitorii parteneri de guvernare.

Cu toate acestea, Rareș Bogdan a precizat că PNL este „un partid viu” și că „nu există neînțelegeri”. Europarlamentarul susține că e mai importantă formarea unui guvern în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Cum justifică Rareș Bogdan contrele din PNL!

„A fost o rugăminte a președinților de filiala (organizarea unui BPN, ședința respinsă de Ludovic Orban – n.r.), pentru a purta o discuție.

Nu a fost nimic războinic. Considerăm că acum mult mai important e să dăm rapid un guvern. Am considerat că discuțiile noastre în partid mai pot suportă amânare.

ADVERTISEMENT

Nu există neînțelegeri. Noi suntem un partid foarte mare, cu 245.000 de membri. E un organism viu. Lucrurile nu sunt deloc anormale, dezbaterea e firească într-un partid.

Împreună cu Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Emil Boc și ceilalți membri ai conducerii PNL vom face să avem un guvern funcțional cu USR/PLUS și UDMR”, a zis Rareș Bogdan la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan nu a ezitat și a explicat că nu este interesat de funcția de ministru, indiferent de numele ministerului.  „Am văzut și eu că sunt un nume care apare pentru poziții de ministru.

Ba la Interne, ba la Externe. Dar eu sunt europarlamentar și prioritatea mea e să-mi duc mandatul până la capăt.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, la ministerul de Interne avem un ministru excepțional, pe Marcel Vela. Important e că, până la Crăciun, să avem un guvern”, a adăugat Rareș Bogdan.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!